Nerelere gittin gulu gulubence arkadaş forumu üye olmadan takip ediyordu şimdide adım duyulunca prim yapmaya çalışıyor olabilir
---
Manitam değil
Adminle bu samimiyetin ne@Nextman reyiz banla şunu![]()
@gulugulu abimizin fake hesabı yok fakat @serhan abimiz @Gulu-Gily adlı hesabı açmış bide diğer bi konuda bana trip atıyobence arkadaş forumu üye olmadan takip ediyordu şimdide adım duyulunca prim yapmaya çalışıyor olabilir
---
Manitam değil

kıskandınmıAdminle bu samimiyetin ne
Banlasın birşey demiyorum@Nextman reyiz banla şunu![]()
sen git orjinalin gelsinBanlasın birşey demiyorum
Trip atmadım sadece fake değilim dedim. Ya bir admin yokmu @Nextman Ban ver bana@gulugulu abimizin fake hesabı yok fakat @serhan abimiz @Gulu-Gily adlı hesabı açmış bide diğer bi konuda bana trip atıyo![]()
ban yiyince görürsünkıskandınmı
:Taman özür dilerim fakat bu ban merakı nedir? (@Gulu-Gily)Trip atmadım sadece fake değilim dedim. Ya bir admin yokmu @Nextman Ban ver bana
fakeyi açın açın gelin ne güzel ondan sonrada fake degilim deyinTrip atmadım sadece fake değilim dedim. Ya bir admin yokmu @Nextman Ban ver bana
Ben orjinal değilim insanların çakması olmazsen git orjinalin gelsin
Serhan@gulugulu abimizin fake hesabı yok fakat @serhan abimiz @Gulu-Gily adlı hesabı açmış bide diğer bi konuda bana trip atıyo![]()

Foruma girmek istedim uzun yıllar sonra. Hakikaten değişmişTaman özür dilerim fakat bu ban merakı nedir? (@Gulu-Gily)
Bu komiktiBen orjinal değilim insanların çakması olmaz

Nasıl komik insanların orjinali de olmazBu komikti![]()
Ban yemek istiyorumYeter ya bi admine mesaj at banlasın veya çık git forumdan
Bi admine mesaj at o zamanBan yemek istiyorum