Gülme hastalığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
bu gülme olayo hastalık aslında çok sessiz sakinimdir ama psikolojikmi artık anlamadımki yani neşeden gülmüyorum sanki benim kontrolüm dışında ben bu yüzden gülerken burnumun kanadığı seviyeleride biliorum

O_o

larten123

larten123

Üye
gülmek ömrü uzatır derler aynı şeyden bende de var kimsnin gulemedıg şeylere 3gun boyunca gulerım yolda ben dahı dussem karnım agrıyana kadar gulerım bazen eskı şeyler aklıma gelir katılz katıla gulerım arkadaşlarım normal olmadıgımı soylerler bi de sen komando dansı yapmışsın :kop2::zuhaha:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
gülmek ömrü uzatır derler aynı şeyden bende de var kimsnin gulemedıg şeylere 3gun boyunca gulerım yolda ben dahı dussem karnım agrıyana kadar gulerım bazen eskı şeyler aklıma gelir katılz katıla gulerım arkadaşlarım normal olmadıgımı soylerler bi de sen komando dansı yapmışsın :kop2::zuhaha:

yalnız değilmişim :)

hgurses

hgurses

Üye
askerlik zor abi

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
herşeye rağmen yine de gülücük yüzünüzden eksik olmasın arkadaşlar abiler.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Boşver ya gülmeye devam. :aha::aha::aha::aha:

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
gülmek güzelde,biri var.çocuk dayak yiyo gülüyo,çocuğa hıg de gülüyo :D

15097

15097

Üye
arkadaşlar bende 15 yaşımdan beri herşeyi komik görme olayı var mesela ince belli bayanları ortadan sıkılmış diş macunu gibi görüyorum güzel gözlü denilen kadınları sanki boğazı sıkılmış gözleri pörtlemiş gibi görüyorum cuma namazında yanımdaki dedenin kafası hafif titriyordu gülmekten namazı bozdum hatta askerde şöyle bi anım var bir kere sabah iştimasında durup dururken gülme krizine girdim başıma 2 çavuş diktiler bu adamı susturun diye onlar sus dedikçe ben dahada güldüm 50 kere komando dansı yaptım anca sustum baş edemiyorum artık daha demin bi karikatür okudum fıratın karikatürünü paylaşmışlar 3 gün susamam şimdi
kafana saksı falan mı düştü yakınlarda :kop:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım bir şeye gülmen geldiğinde tırnaklarına bakmanı tavsiye ederim.

u_cosar

u_cosar

Üye
psikolojik olablir ama hastalığın bana kemal sunalın bir filmini hatırlattı :D :ehe

NonaZayi

NonaZayi

Üye
:D gülmek güzeldir ya şikayetçi olmamak gerekir bence :) :kop::ehe:d:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ne güzel işte hacı millet senin kafana sahip olmak için para harcayıp güzelleştirici şeyleri alıyorlar :D:D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Keşke bende gülsem her şeye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt