Gülme hastalığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Gülme hastalığı
arkadaşlar bende 15 yaşımdan beri herşeyi komik görme olayı var mesela ince belli bayanları ortadan sıkılmış diş macunu gibi görüyorum güzel gözlü denilen kadınları sanki boğazı sıkılmış gözleri pörtlemiş gibi görüyorum cuma namazında yanımdaki dedenin kafası hafif titriyordu gülmekten namazı bozdum hatta askerde şöyle bi anım var bir kere sabah iştimasında durup dururken gülme krizine girdim başıma 2 çavuş diktiler bu adamı susturun diye onlar sus dedikçe ben dahada güldüm 50 kere komando dansı yaptım anca sustum baş edemiyorum artık daha demin bi karikatür okudum fıratın karikatürünü paylaşmışlar 3 gün susamam şimdi

enkazcı

Üye
Bak benide güldürdün :d: :d: :d: :d: :d:

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55
pentagram_34

pentagram_34

Üye
Piskolojik destek(pisiyrati):)
yani başka bir çağresi olmaz onun.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:zuhaha: :zuhaha:
gülmek güzeldir :)

ahmetc503

:d:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yaw bıktım gülmekten şu bebek gülme sesini açmış kardeşim gözlerimden yaş getirdi zaten

rapman

rapman

Üye
Kemal Sunalin Gulen Adam filmi gibi :)

.Murat.

.Murat.

Üye
Sende sorun yok kardeşim için rahat olsun
bende zarara gülerim kendi canım yansada gülerim
öörnek vereyim yolda birisi düşse çokda canı yansa çaktırmadan gülerim elimde değil :D

spy ghost

spy ghost

Üye
beni de güldürdün ya 50 komando dansını nasıl yaptın ya 1 tanesi zor geliyor bana

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
beni de güldürdün ya 50 komando dansını nasıl yaptın ya 1 tanesi zor geliyor bana

emir demiri kesiyor tabi afedersiniz 4 gün bir elimle musluğu bir elimlede selpaklığı tutarak tuvalet ihtiyacımı giderdim oturamıyordum

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sende sorun yok kardeşim için rahat olsun
bende zarara gülerim kendi canım yansada gülerim
öörnek vereyim yolda birisi düşse çokda canı yansa çaktırmadan gülerim elimde değil :D

bendede işte bendede ondan var

Eykul

Eykul

Üye
Askerde bile. Sansa bak :D gul ya egzersizsiz kas yaparsin :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
gülüyorum noldu dediklerinde gülmekten durumu açıklayamıyorum belli bir dakikadan sonra titremeler damar şişmeleri göbek hoplamarı başlıyor

Eykul

Eykul

Üye
Haha bende okulda sunum esnasinda oyle birsey olsa yada bir sozlu sinavda hic dusunemiyorum gerisini :D

Biz ablamla bazen aksam yemeklerinde bir gulme tutar. Ama durmasi zor ya hem guluyoruz hemde saygidan kendimizi tutmaya calisiyoruz farketirmeye calisiyoruz

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
aynısı ya kardeşim açar bebek gülme sesini başlarım artık hele şu oglum bak giti izledim şuan çatladım

Eykul

Eykul

Üye
:D daha ne ya aglamaktan iyidir gul hep boyle... Arkadaslarin sansli yani hep gulen biri onlara da eglence olur :p

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen ne diyorsun ya malzeme olduk fatih gülme diyorlar susamıyorum ama hastalık bu ya kendime 220volt vereceğim delirdim artık

Eykul

Eykul

Üye
:D:D:D doktora felan gitseydin rahatsiz ediyorsa o kadar

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Kız olayları yüzünden azda olsun o gülme azalmıştır yoksa bir fark yok mu?:)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bu gülme olayo hastalık aslında çok sessiz sakinimdir ama psikolojikmi artık anlamadımki yani neşeden gülmüyorum sanki benim kontrolüm dışında ben bu yüzden gülerken burnumun kanadığı seviyeleride biliorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt