Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güle güle arkadaşlar (süper oyunlarla geri döneceğim)
öncelik isimlerini yazdığım onlar daha sonra bakıcam.
MücahitTokgöz
Kolay gelsin bekliyor olacağız
larten123
Üye
başarılar
msy2017
Üye
kolay gelsin.
neb ben
Üye
Süpersin kolay gelsin ve senden küçük bi rica ben ve benim gibi e6 kullanan arkadaşları için malum bizde de sistem aynı symbian 3 ama ekran boyutu nedeniyle o güzel oyunları oynayamıyoruz sensör le ilgili bi durum, kısaca diyeceğim şudur bizi de gör
Süpersin kolay gelsin ve senden küçük bi rica ben ve benim gibi e6 kullanan arkadaşları için malum bizde de sistem aynı symbian 3 ama ekran boyutu nedeniyle o güzel oyunları oynayamıyoruz sensör le ilgili bi durum, kısaca diyeceğim şudur bizi de gör
evet sizin ekran sorununuz var bi arkadaşda bu konuda msj attı merak etme o sorunuda halledicez bi arkadaşla ortak çalışıyoz sizi magdur etmicez rahat ol gerekirse ayrı bi oyun paketi hazırlarız tabi yine aynı oyunlar olucak.
neb ben
Üye
İşte bu ya süpersin allah yardımcın olsun umarım ileride gameloft a kafa tutarsın
R58
Üye
Konu Sahibi
TÜRK DÜNYAYA KAFA TUTMUŞ gameloft TA kim oluyor İşallah kardeşim.
NDMSZGN
Üye
Hadi bakalım Alllah yüzünü kara çıkarmasın.
yaren_dede
Üye
arkadaşımız veda kısmını es geçip oyunlara başlamış açtığı diğer konulardan devam edebilirsiniz