Guitar Master (Yeni Oyunumuz!)

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Guitar Master (Yeni Oyunumuz!)
Arkadaşlar oyunun açıklama kısmında her şey yazmakta, bence çok eğlenceli ve bağımlılık yapabilecek bir oyun oldu, tavsiye ederim. Oyun açıklamasında istediğiniz bilgiyi bulamazsanız bu başlık altında cevaplayacağım. Moderatorler eğer konu oyunlar bölümüne taşınması gerekiyorsa taşıyınız kusura bakmayın direk buraya açtım, herkes görsün diye.

Yerli geliştiricilerimize Maxicep WP ailesi olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.

O yüzden geliştiricilerimizin bu bölümde kendi uygulama ve oyunlarına ilişkin açtıkları duyuru ve bilgi konularını, en yoğun ve işlek bölüm olması nedeniyle tüm kullanıcılarımızın faydalanması adına yine bu bölümde tutuyoruz.

Başarılı oyun ve uygulamalarınızın devamını dileriz.

Konu ve oyun için teşekkürler.

Tepkiler: runoonur
Deneme şansımız olsaydı iyiydi.

kardeşim bu filmindir ne oldu güncelleme gelecekti

Ekran çözünürlüğü uyumlu değil keşke sadece 920 yi düşünmeseydiniz , Alt segmentler çok iyi gidiyor.

Aynen çözünürlük desteği lazım
Bu arada başka oyunlar geliştirebilirsen arkadaşlardan ve bizden öneri alabilirsin

820 im var. Otunu yükleyemiyorum. Uyumlu değil diyor

Arkadaşlar sadece NL920'nin ekran çözünürlüğüne uygun olarak hazırlamışlar.

Bir güncellemeyle sorunu çözebileceklerini düşünüyorum

Bu arada uygulama çok güzel duruyor elinize sağlık

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu filmindir ne oldu güncelleme gelecekti

Kardeşim ben bu oyun ile ilgilendiğim için o programı arkadaşa teslim etmiştim, sen idare et diye. Ama anlaşılan bizim arkadaş programı batırmış ben kontrolü elime alıp en kısa zamanda düzelteceğim. İkazın için teşekkür ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

Ekran çözünürlüğü uyumlu değil keşke sadece 920 yi düşünmeseydiniz , Alt segmentler çok iyi gidiyor.

Diğer ekran çözünürlükleri için yani wp 7 ve üstü kullanıcılar için de gelecek, fakat bu biraz zaman alacağa benziyor GUI kısmında sıkıntı çıkıyor onu halledersek wp 7 içinde gelecek.

- - - Eklendi - - -

Aynen çözünürlük desteği lazım
Bu arada başka oyunlar geliştirebilirsen arkadaşlardan ve bizden öneri alabilirsin

Bu oyunun satış grafiğine göre yeni oyunlar içinde planımız olacak, eğer yeni bir oyun yapmaya karar verirsek maxicep ailemizdeki arkadaşlardan da fikir alacağız, yorum için teşekkürler kardeşim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sadece NL920'nin ekran çözünürlüğüne uygun olarak hazırlamışlar.

Bir güncellemeyle sorunu çözebileceklerini düşünüyorum

Bu arada uygulama çok güzel duruyor elinize sağlık

uyumluluk problemini izah ettim, yorumun içinde teşekkür ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

En kısa zamanda problemi çözüp uyumlu hale getirmeye çalışacağız kardeşim, yorumun için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

En kısa zamanda problemi çözüp uyumlu hale getirmeye çalışacağız kardeşim, yorumun için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

lumia 620 içinde bekliyoruz tabi ücretsiz olması dileğiyle

ÖEY

Üye
Oyun için ellerinize sağlık ve başarılarınızın devamını dilerim

nanotex

Üye
Güzel oyun yönetici kardeş

Dtn

Üye
Merakla beklediğim oyunlardan, ellerinize sağlık keşke bir de ücretsiz deneme sürümü olsaymış

520 içinde bekliyoruz ucretsiz olması dileğiyle

klavyenize kuvvet arkadaşlar, böyle güzel oyunların gelmesi dileğiyle...