Güdümlü Erişimden Çıkamıyorum ? [ÇÖZÜM]

Sponsorlu Bağlantılar

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Güdümlü Erişimden Çıkamıyorum ? [ÇÖZÜM]
Arkadaşlar birkaç ay önce başıma geldi iPhone'da mesajlardayken güdümlü erişim açtım ve bir daha orta tuşa 3 kez basmama rağmen çıkış yapamadım sonra internette araştırdım ve buldum şimdi sizle paylaşıyorum.

Çok basit arkadaşlar böyle bir olay başınıza geldiği zaman Kapatma tuşu + Home(ortatuş)'a aynı anda basın ve biraz bekleyin otomatik olarak kapatacak sistem kendini ve yeniden başlatacak.
Ayrıca donma olaylarındada kullanılan bir yöntemdir bu :)

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Apache11

Apache11

Üye
paylaşım için sağol bu birleşimi yeni öğrenmende ayrı güzel ;) selametle

• Beğen
Tepkiler: Akva96
Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Yeni öğrenmedim de bana Güdümlü Erişimde yardımcı olacağını sanmıyordum genellikle iphone'u restore etmede bu kombinasyonu kullanıyordum :)
Teşekkürler :) İyi geceler.

furkanyituk

Üye
abicim ALLAH senden razı olsun Allah ne muradın varsa versin abi benim telefonum iphone 5s ve en guncel yazilim yukluydu
telefonuma "sakın dokunma"adlı programı indirdim içine sevgilimin resimlerini koydum.7 mart ile 8 mart'in birlestigi dakikalarda uygulamaya girdim ve gudumlu erisimi actim dokunurken goruntu kaymasin diye de gudumlu erisim ayarlarindan dokunmayi falan herseyi kapattim daha sonra bi baktim cıkamiyorum gudumlu erisimden cunku sifre girilen yerin yarisi gozukuyordu ve bu yuzden sifremi giremiyordum allahtan senin yazini gordum de duzelttim her ise yariyor bu formul arkadaslar home tuşu ile kilit tuşuna 2-3 saniye basılı tutun her işe yarar bu konuda...

Üst Alt