GTranslate [Google Translate]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
sana sadece helal olsun diyorum mükemmelsin fakat sms programında bir sorun var galiba. Ya da sitede. Sms i yolllatıyorum ama hiç bir uyar bildirim falan gelmiyorekrana sadece bana sayı olarakmesajlar geliyor o kadar

- - - Eklendi - - -

böyle bir program da yapabilirsen helal olsun

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Süpersin kardeşim devam

MaxipmaN

Üye
sizler de olmasanız çöpe atayım daha iyi telefonu

aliosman166

aliosman166

Üye
android dekine benzesin hatta daha iyi bile olabilir qt ile bir sürü translate programı var ama hepsinin farklı bi kötü yanı var 1 tane olsun sağlam olsun..

kcr

Üye
1- Dil sayısının google translate ile aynı olması.
2- Telefonun desteklediği kadarıyla yazım dili seçeneği olacaktır diye tahmin ediyorum. Onun haricinde latin alfabesi dışındaki dillerin yazımını desteklemeyen cihazlarda da kullanılabilmesi için -tabii ki mümkünse- sanal klavye güzel olur.

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
şunları da unutmadan ekleyeyim:

*vibrate
*clipboard timer hook.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
En önemli şey görsellik. Android ve iOS'da ki çeviri programları gibi görselliği Qt ile yakalamak neden mümkün olmasın ki ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
s60v3 destekli yapabilirmısn

kartal076

kartal076

Üye
italyanca da olsa :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Başarılar... Bekliyorum :)

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmalar bitti yarın yayınlanacak.
Ve SMS uygulamasının mesaj atma süresi çok daha hızlanacak yeni güncellemeyle.

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
ohoh süper olur vallahi :)

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Biraz test edin:
Özellikle arkaplan izleyiciyi test edin uygulama arkaplandayken örneğin "cow" kelimesini kopyalayın o çevirsin test edin.

[MOD Not: bu sadece test amaçlı dosyadır gerekirse silebilirsiniz]

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
normal çeviriyi cepnet ile jet gibi yapıyor mükemmel fakat arkaplanda çeviri çok sıkıntılı zaten gerek yok bence arkaplana falan ama neden olmasın :) yani şöyle açıklayayım arkaplana basıyorum sonra kasmalar yaşanıyor ve yanlış çeviriyor arkaplanda. Mükemmel olmuş eski dandik google translate i sildim hemen teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

pardon arkaplan özelliğindeki sorun türkçeden ingilizceye çevirmiyor sadece ingilizceden türkçeye şimdilik bu kadar buldum :)

MaxipmaN

Üye
sms uygulaman olduğunu bilmiyodum

kcr

Üye
Biraz test edin:
Özellikle arkaplan izleyiciyi test edin uygulama arkaplandayken örneğin "cow" kelimesini kopyalayın o çevirsin test edin.

[MOD Not: bu sadece test amaçlı dosyadır gerekirse silebilirsiniz]

Teşekkürler. Başlangıç olarak güzel. Yalnız biraz yavaş çalışıyor gibi geldi. Bir de kelime arattırdıktan sonra yeni kelime yazmak için eskisini silerken ileri-geri gitme tuşunu küçük-büyük harf seçim tuşuyla karıştırıyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sistem anında çeviri mantıgına dayalı çeviriyor http get mantığıyla json verileri parse ederek çalışıyor yani webbrowser yok bu da önemli derecede hız artışı sağlıyor. Şuan için türkçe-ingilizce desteği var sadece bunu da otomatik algılıyor yani siz kaynak-hedef dil seçmeden anlayıp çeviriyor örneğin kitap yazarsanız aşağıya ingilizce çıktıyı;book yazarsanız türkçe çıktıyı veriyor.

Konuyu açma sebebim başka istek/önerilerinizi öğrenirsem daha da geliştirebilirim.

Muhtemelen ilk sürümü yarın yayınlarım.
Güzel bir proje en güzeli ise biz kullanıcılardan öneri istemen kodlamasını sen zaten biliyorsundur benim önerim tasarım güzel olsun kendi adıma konuşursam en yararlı uygulama olsa dahi tasarım kötü ise telefonumda yeri yoktur tasarım tasarım tasarım diyorum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kardeşim bence mediafire yı kullanarak bi uploader programı yapmalısın bu herkesin işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt