GTA4 sistem gereksinimlerime uyarmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
target58

target58

Üye
    Konu Sahibi
GTA4 sistem gereksinimlerime uyarmı
sistemim arkadaşlar p4 3.40 ht işlemci tabiki 3.6 da yapabilirim !
ram:2 gb ddr1 400Mhz
Gpu: ATİ hd3850 agp 8X
HDD:500 gb sata harddisk

nasıl bir performans alırım acaba high oynuya bilirmiyim ,kasmadan oynuya bilirmiyim acaba veya midumyumda oynuya bilirmiyim arkadaşlar lütven bişeyler yazın CD sini aldım oyunu yükleyecem ama önce bi arkadaşlarımla paylaşalım diyorum oyun toplam 15GB hDD alıyor + 1GB space(boşyer)hdd olması gerek toplam 16 gb yer olması gerekli oda var bende ekran kartım nfs shift kasmadan hıgh oynuyorum
Grıd: gelince midumum oynuyorum kasmadan
crysıs: oda hiç kasmadan oynuyorum high da oynuyorum
ama şu gta4 dü bilmiyorum bi paylaşırmısınız arkadaşlar :op::bigstar::bigstar::bigstar:

biliyorum cok konuştum ama yinede saygılarla...

qimoo

qimoo

Üye
GTA 4'ün kesin olarak çalışması en az çift çekirdekli işlemci (Pentium D veya daha iyisi) ve 2 GB RAM'e ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca 18 GB boş sabit disk alanına da sahip olmalısınız. Ekran kartı ise DirectX 9'u desteklemeli ve en az 512 MB video belleğine sahip olmalı.

target58

target58

Üye
    Konu Sahibi
abi 512 mb ekran kartı var hd3850 256 bitlik ekran kartı sadece şu işlemci proglem olurmu cokmu kasar ya p4 3.6 olurmu aqa lar

çalışkan çocuk

çalışkan çocuk

Üye
sakın vista ya yüklemeyin !!!! sakın! yüklerseniz bilgisayar donmaktan kurtulamaz

qimoo

qimoo

Üye
abi 512 mb ekran kartı var hd3850 256 bitlik ekran kartı sadece şu işlemci proglem olurmu cokmu kasar ya p4 3.6 olurmu aqa lar

Ekran kartının sorun yapıcağını sanmam 256 bit sonuçta.İşlemcinde sorun çıkarmaz büyük ihtimalle.Sen dene istersen açmazsa silersin oyunu.:oke:

çalışkan çocuk

çalışkan çocuk

Üye
512mb ekran kartı ve 1gb remde sorun yapar

rapman

rapman

Üye
Güzel güzel kaldırır :oke:

target58

target58

Üye
    Konu Sahibi
pc kaldırdı aqalar 30 fps alıyorum gta4 ten saolun

okankoc

okankoc

Üye
bende intel pentium(R)3.00ghz 3.01ghz 1gb ddr2 ram 160gb hard disc nvdia g force6200 var tabiki drecx9 yüklü pes 2010 kaldırıyo gta4 de kaldırırmı yardımcı olan olursa sevınırım

kosezade

kosezade

Üye
abicim beinm pcde 2gb ddr2 ram amd athlon 2.8 1gb ati 128 bit ekran kartım var xpde sıkıntısız oynuyorum windows 7 yukledim biraz yavasladı gta ıv ama gta eflc 800x600 de rahat oynattı xpde en yuksek seviyede oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...