Gta4 Save sorunu.. ( yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Gta4 Save sorunu.. ( yardım )
gta ıv ps3 save dosyalarını yanlışlıkla sildim %100 save dosyası yüklüyorum . oyun yüklenemedi falan diyo ps3 için gata ıv save nasıl yükleniyo lütfen yardım edin :vur:vur:vur:vur

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu uygun yere taşınmıstır

turkordu

turkordu

Üye
Üzgünüm bu konuda bir bilgim yok.Bence baştan başla çok zevkli bir oyun..

Salihyet

Salihyet

Üye
Konsol konusunda yardım edemeyeceğim üzgünüm fakat probleminize çözüm bulmanıza başlığı düzelterek yardımcı olabilirim, birisi görürde konuya bakabilir ;) iyi forumlar..

bwhite

Üye
yha oyunu nasıl savelicez birisi anlatabilirmi oyunda yatağın oraya gidip f yapıorum sonra creat new profile dio onu yapıorum sonra msn falan istiyo msn mi giriyorum şifremide yazıyorum ama olmuyo yardım edin lütfen save yapmayı öğrensem oyunu bitirmiştim belki amaa olmuyo :'(

dangery

Üye
create new profil dedikten sonra contune demiyeceksin altta create logal profile diye bişey var ona tıklıyacaksın

--------------- Ekleme ---------------

ak__274

Üye
kardeş öle bişiy yok lütfen yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

Games for windows live den hesap alma ve save yapma

ilk olarak oyuna giriyoruz ve home tuşu ile games for windows live menüsünü çagırıyoruz ve aşagıda anlattıklarımı sırası ile uyguluyoruz

This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 816x616.

This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 816x616.

Elimde dirt 2 oyunu oldugu için anlatımı onun üzerinden yaptım ama aynı mantıgı kullanarak bütün games for windows live etiketli oyunlarda (Residentl evil 5 , fuel , street fighter 4 vb...) aynı şekilde hesap açabilir istediginiz kadar save yapabilirsiniz