teknolojibaronu
Üye
Ben G2 Noteden daha iyi bir cihaz demedim kis4 ten daha iyi bir cihaz dedim sen de s4 kullandığına göre not 3 ü övmeye gerek yok
o özellik gelirse s4 e şarj yetmez. Bence o özelliğin gelmesi kötü olur s4 için. Note 3 belki kaldırabilir az da olsa ama s4 ün bataryası daha düşük..
Ben note 3 ü övmüyorum ki? Ayrıca s4 ün ekranı g2 nin ekranını yer bitirir. Kameraya gelince daha sabaha kadar ois ne demek onu bile bilmiyodun şimdi gelmiş buraya ois var daha iyi diyosun. Halbuki ikiside 13 mp.Ben G2 Noteden daha iyi bir cihaz demedim kis4 ten daha iyi bir cihaz dedim sen de s4 kullandığına göre not 3 ü övmeye gerek yok
O sabah tı dikkat edersen akşam olduBen note 3 ü övmüyorum ki? Ayrıca s4 ün ekranı g2 nin ekranını yer bitirir. Kameraya gelince daha sabaha kadar ois ne demek onu bile bilmiyodun şimdi gelmiş buraya ois var daha iyi diyosun. Halbuki ikiside 13 mp.
Saol sanada dünyanın en iyi telefonu olan (!) g2 ile mutluluklar.O sabah tı dikkat edersen akşam olduNeyse kardeşim s4 ile mutluluklar
Aynen öyle hem şarj performansı hem telefonun kendi performansı hemde stabilitesi artıcak telefonun bu kitkat güncellemesiyleAma yeni Touchwiz güncellemesi ile IOS kadar stabil olacak Samsung merak etmeyin
Saol sanada dünyanın en iyi telefonu olan (!) g2 ile mutluluklar.
Aynen öyle hem şarj performansı hem telefonun kendi performansı hemde stabilitesi artıcak telefonun bu kitkat güncellemesiyle
Yav gelirse gelsin teknolojinin gelişmesi bizim için daha yararlıAma yeni Touchwiz güncellemesi ile IOS kadar stabil olacak Samsung merak etmeyin
Aynen öyle hem şarj performansı hem telefonun kendi performansı hemde stabilitesi artıcak telefonun bu kitkat güncellemesiyleAma yeni Touchwiz güncellemesi ile IOS kadar stabil olacak Samsung merak etmeyin
Aynen bende onu dedim şimdiKitkat androidi çok degistirecek dostum.
Arayüz olarak pek bir değişiklik yok sanki. Ama cihazlara gelmeden bilemeyiz tabii ki ne olacağını..Kitkat androidi çok degistirecek dostum.
Aynen dünyanın en iyi telefonu olan lg g2 saolsun...Bu arada konu amaçlarından çok sapti
Aynen öyle hem şarj performansı hem telefonun kendi performansı hemde stabilitesi artıcak telefonun bu kitkat güncellemesiyle
Aynen bende onu dedim şimdi
SAMSUNG GALAXY S4 var bende?Dostum ayıptır sorması sende hangi cihaz var?? Sadece merak yanlış anlaşılmasın
Kardeşim sen kaç yaşındasın merak ettimAynen dünyanın en iyi telefonu olan lg g2 saolsun...
Daha iyi anlaşıldı değil miHmm anladım şimdi
19? AyrıcaKardeşim sen kaç yaşındasın merak ettim16 ila 22 yaş arasındaysan birşey demeyceğim
Tamam bu tavırlarını yaşına veriyorum19? Ayrıcayapınca laf soktuğunu mu sanıyosun çok merak ediyorum?
Sen kaç yaşındasın? Bunu dediğine göre 30 falan olmalısın ha?Tamam bu tavırlarını yaşına veriyorum
Sen kaç yaşındasın? Bunu dediğine göre 30 falan olmalısın ha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?