Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GTA San Andreas ve GTA IV nasıl online oynayabilirim??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keansue
Üye
Konu Sahibi
GTA San Andreas ve GTA IV nasıl online oynayabilirim??
GTA San Andreas ve GTA IV nasıl online oynayabilirim?? bilen warsa anlatabilirmi
dr_esas_çocuk
Üye
abicim ben pek anlamam ama oynanmıyo biliyorum
Oglcn554
Üye
GTa san andreas için mta sa'yı indirip kolayca oynayabilirsin yada samp, gta 4 zaten multiplayer oynanıyor. ama game live üyeliğin falan olması gerekiyor.
keansue
Üye
Konu Sahibi
Bende oynandığını biliyorum hatta sitelerde IPler felan veriyorlar Peki CallOfDuty MW2 nasıl oynanıyor ?? onu biliyor musn ?
GTa san andreas için mta sa'yı indirip kolayca oynayabilirsin yada samp, gta 4 zaten multiplayer oynanıyor. ama game live üyeliğin falan olması gerekiyor.
MW2'yi bilmiyorum ama call fo dutyde zaten codsp.exe codmp.exe yada benzeri olması lazım mp olana girince server listesi falan var işte öle
keansue
Üye
Konu Sahibi
Onları denedim ancak code felan gerekiyormus bilen birilerini biliyor musunuz
Oglcn554
Üye
evet kurulum yaparken verilen ******i girince olmuyo çok saçma nerden bulcazki o kodu bende cod2 için arıyorum
keansue
Üye
Konu Sahibi
olsa dehset olur ınternette goruyorum canım cekıo bu arada senınde 5800 war
Oglcn554
Üye
Evet 5800ım var bu forumda tanıdım 3 ay öncede aldım v60ı bekliyorum
keansue
Üye
Konu Sahibi
insallah guzel seyler gelır hangi fw
Oglcn554
Üye
şuan v51
keansue
Üye
Konu Sahibi
yanında baska fw kullanmıyor musun xpeed olur c6 yada n97 olur onlar gibi
Oglcn554
Üye
c6 kurdum ama sevmedim ben v51 için sadece sammsung ev ekranı istiyorum ama bulamıyorum ki herşey aynı sadece ev ekranı samsung oluucak
keansue
Üye
Konu Sahibi
walla bn hemen hemen hepsini kurdum c6 felan güzelde sarjı 6-7 saat gidio tel elimden düşmüo bide modem olarak kullanıyorum bnde xpeedUltimate yükledim şimdi memnunum bence sende bi bak seversin bi çok ev ekranı ve tema var
n3vz4t07
Üye
arkadaslar ben cod2 mw i multi oynanmiyor diye biliyorum ama cod2 de xfire programi ile rahatlikla online oynayabilirsiniz