GTA San Andreas ve GTA IV nasıl online oynayabilirim??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
GTA San Andreas ve GTA IV nasıl online oynayabilirim??
GTA San Andreas ve GTA IV nasıl online oynayabilirim?? bilen warsa anlatabilirmi :bilmm

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
abicim ben pek anlamam ama oynanmıyo biliyorum :(

Oglcn554

Oglcn554

Üye
GTa san andreas için mta sa'yı indirip kolayca oynayabilirsin yada samp, gta 4 zaten multiplayer oynanıyor. ama game live üyeliğin falan olması gerekiyor.

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Bende oynandığını biliyorum hatta sitelerde IPler felan veriyorlar :D Peki CallOfDuty MW2 nasıl oynanıyor ?? onu biliyor musn ?

--------------- Ekleme ---------------

GTa san andreas için mta sa'yı indirip kolayca oynayabilirsin yada samp, gta 4 zaten multiplayer oynanıyor. ama game live üyeliğin falan olması gerekiyor.
Teşekkür ederim :evet:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
MW2'yi bilmiyorum ama call fo dutyde zaten codsp.exe codmp.exe yada benzeri olması lazım mp olana girince server listesi falan var işte öle :D

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Onları denedim ancak code felan gerekiyormus bilen birilerini biliyor musunuz :D

Oglcn554

Oglcn554

Üye
evet kurulum yaparken verilen ******i girince olmuyo çok saçma nerden bulcazki o kodu bende cod2 için arıyorum :)

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
olsa dehset olur ınternette goruyorum canım cekıo bu arada senınde 5800 war :D

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Evet 5800ım var bu forumda tanıdım 3 ay öncede aldım :D v60ı bekliyorum :D

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
insallah guzel seyler gelır hangi fw

Oglcn554

Oglcn554

Üye
şuan v51

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
yanında baska fw kullanmıyor musun xpeed olur c6 yada n97 olur onlar gibi

Oglcn554

Oglcn554

Üye
c6 kurdum ama sevmedim ben v51 için sadece sammsung ev ekranı istiyorum ama bulamıyorum ki herşey aynı sadece ev ekranı samsung oluucak

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
walla bn hemen hemen hepsini kurdum c6 felan güzelde sarjı 6-7 saat gidio :D tel elimden düşmüo bide modem olarak kullanıyorum bnde xpeedUltimate yükledim şimdi memnunum bence sende bi bak seversin bi çok ev ekranı ve tema var

n3vz4t07

Üye
arkadaslar ben cod2 mw i multi oynanmiyor diye biliyorum ama cod2 de xfire programi ile rahatlikla online oynayabilirsiniz

Ertuğ Reis

Üye
arkadaslar ben cod2 mw i multi oynanmiyor diye biliyorum ama cod2 de xfire programi ile rahatlikla online oynayabilirsiniz
katılıyorum biz xfire programıyla cod2mp oynuyorduk.Bazı oyunlar da xfire programıyla oynanabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt