viktoreznov
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar gta sa yı kuruyorum ***** yapıyorum kurulumda hiç bir sorun çıkmıyor ama oyunu açıyorum tanıtım videoları falan geliyor ama tam oyuna başlama menüsü gelecek oyundan atıyor beni. Işletim sistemim Windows 7 home premium. Uyumlu değildir diye özellikleriniden uyumluluğunu xp yaptım ama yine açılmıyor lütfen yardım edin.
Crac*k yapıyorsunuz fakat, kullandığınız Crac*k uyumlu olmayabilir. Oyun başlama menüsü geçtikten sonra atıyor ise Crac*k hatalıdır ve mutlaka onarılmış Crac*k'i indirip, oyunun kurulu olduğu dizine atmanız gerekir. Eğer sorun Crac*k'ten kaynaklanmıyor ise o zaman Ekran kartınızın güncel Driver'ını indirin, kurduktan sonra Ekran kartı sürücüsü güncellenmiş olacaktır. Ayrıca uyumluluk modu her zaman işe yaramaz ki, DirectX 9.0c Windows Vista ve Windows 7 İşletim Sistemlerinde barındırılmadığı için GTA San Andreas'da DirectX 9.0c'yi istediğinden dolayı oyun da açılmayabilir. Bu yüzden de DirectX 9.0c'nin son sürümünü indirip, kurmalısınız ki oyunda sağlıklı çalışabilsin.
windows7 lerde en son DirectX11.0c oldugundan çalıştırmıyor olabilirmi ?
Bakın bu DirectX, diğer programlar gibi basit değildir ve Microsoft'undur. Yani oyunların çalışması için gerekli olan dosyaları içinde barındırır. Kısacası nesnelerin, objelerin, kaplamaların ve seslerin tam oturabilmesi ve sağlıklı çalışabilmesi için oyunun istediği DirectX sürümü hangisi ise, ona göre kurulum yapılmalıdır. Verdiğim linkteki DirectX 9.0c'yi indirin ve kurarken eğer bir klasör belirlemeniz gerekiyor ise C:\'ye bir klasör açarak kurun ve kurduktan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın, oyununuzu oynayın.
Yukarıdaki arkadaş biraz saçmalamış. Adobe, Silverlight ve Windows Installer'ın oyunun çalışması ile bir ilgisi yoktur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pc mühendisi dediğini yapıp saniyede 10kb hızlı internetle directx 9.0c yi indirdim kurdum ama yine açılmıyor işte
kardeş gta 5 çıkacak neden 8sene öncesinin oyununu kuruyorsun gta 4 kur oyununun keyfine bak ekran kartında yüksek sanırım
ekran kartım ati radeon 6230hd 1gb kaldırır mi gta4ü
kaldırmaz arkadaşım en az 2 gb olması lazım ben kendi pc me attırdım açmadı
kaldırmaz düşük seviye bir ekran kartı
----------Eklendi @ 19:38:00 ---------- Yazıldı @ 19:37:05 ----------
2gb rami kastettin sanırım. gta 4 için en az 512mb 128 bit ekran kartı gerekli
hayır arkadaşım benim pc de ekran kartı 512 mb internet kafeden attıracaktım adam kaldırmaz dedi ve denedik 1 gb zor kaldırıyomuş zaten en iyi performansı 2 gb verir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?