Gta IV [ YENİSİ! ] artık cepte !!! Buyrun kaçırmayın...!

Sponsorlu Bağlantılar

mert2107

Üye
    Konu Sahibi
Gta IV [ YENİSİ! ] artık cepte !!! Buyrun kaçırmayın...!

Arkadaşlar yabancı bir mobile sitesinde gezerken bu oyuna rastladım , oyun çok güzel gözüküyor diye sizlerle paylaşmak istedim , telefonum eski olduğu için benim deneme şansım olmadı , sizlere iyi eğlenceler diliyorum . =)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: berkeren23, Eliko432, computerangels ve 50 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

black_21

black_21

Üye
kardes ben denedim oyunu n73me da çalısıyor resimlerde gorundugu gibi deil kus bakisi goruntu var oyunda tıpkı ganster crime oyununda oldugu gibi ama iyi yönü oyun çalışıyor ve fena sayılmaz paylasım için tesekkürler :oke:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
teşekkürler bir denemek lazım oyun boyutuna bakılırsa baya detaylı veya uzun soluklu bir oyun

----------------------------------

7mb arşiv içinden 1.5 mb oyun çıktı. ayrıca car jack streetin editlenmiş halidir sadece gta logosu eklenmiş.
yinede eline sağlık iyi oyunlar

Silinen Üye 811457

Kapalı Hesap
önizleme resimlerini pc oyunun'dan çekmişin.. ben oyunu telefonuma yükledim ama hiç alakası yok onizleme resimleriyle. yinede eline sağlık sonuçta bi emek harcamışın..

tusubasa

Üye
Eline sağlık teşekkurler lutfen oyunun gerçek resmini koyalım saol

merty24

merty24

Üye
saol

Emir

Emir

Üye
Kardeşim güzel bir oyun Ellerine saglık ama resimdeki gibi 3d Olsaydı bu oyun 7.5 mb a sıgmazdı en az 200 mb olurdu :oke:

'Davut

'Davut

Üye
Güzel paylaşım...:good:

rapman

rapman

Üye
resimleri görünce çok heyecanlanmıştım ne süper diye ama kuş bakışı 2D oyunmuş :( lütfen capsları değiştir :nono:

electro77

electro77

Üye
Vay çalışırsa yanımda yedek pil taşımam gerekicek :) tşk dostum, eline sağlık.

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

EMRE4488

EMRE4488

Üye
arkadaşlar bu bildiğiniz ve bu forumda paylaşılan gta4 oyunu ben yükledim yinede teşekkür ederim

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler muhteşem paylaşım 7mb o da neeee!!!!

haqqus

haqqus

Üye
bu eski gta

deloyloy

Üye
resimler montaj.

jabo

Üye
dostum bu oyun resimdeki gibi deyil diger gangstar crime oyunu gibi n73 de denendi calisiyor ama resimdekini yukleyebilirsen guzel olur tskr

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

osmanlı25

Üye
kardeş emeğine sağlık ama ben oyunu yükledim resimde görüldüğü gibi değil

Burak_Özkes

Burak_Özkes

Üye

--------------- Ekleme ---------------

Üst Alt