Gta 4 Kasıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 Kasıyor ?
arkadaşlar sistem
i5(3230m) 2.6 GHz
nvidia 710m (bu düşük seviye bi kart biliyorum ama sorun burda değil bence)
4gb ram 1600 mhz
lenovo 64 bit win7 ultimate kurulu
advanced system care yüklü pro sürüm
TDU 2 kasmıyor league of legends de 65 -70 arası fps alıyorum (full max grafiklerdeyken)
airrivals falanda oynuyorm kasma yok GTA 4 bugun indirdim ama açıyorum normal yolda hareketsiz durunca ister araçta ister yaya kasma yok ama W tuşuna basınca anlık donmalar oluyor araçta daha fazla oyun ayarlarını en aza indirdim yine fark yok view distance falan yazıyor onları fulledim yok en aza indirdim gene kasıyor deli oldum arkadaşta samsung i3 2.3 ghz radeon var hp nin onda hiç yok bende var bi sıkıntı ayrıca onun ekran kartıyla benimkini karşılaştrdım benmki daha iyi çıktı internette anlayamadm oyun açılınca sadece sol altta start var ama internet cafede 2 adam geliyor ordan seçiyorsn ondan sonra devam ediyorsun anlayamadım gitti oyun yanlış mi indi ben mi hata yaptım anlamıyorum

Uhops

Uhops

Üye
2 adam seçme Gta EFLC.
Oyuna farklı update veya cr@ckler kur.

Ama W tuşuna basınca kasmayı ilk defa duydum.

cep5230

cep5230

Üye
w basma dediği ilerleme sanırım(adamı yürütme)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
abi sanırım patch ve ***** tan oluyormuş deneyip yazıcamyaptım kasma yok fps düşmesi falan kesildi yaptığım şu
1.***** indirdim 1.0.7.0 ın razor 1911 diye bi ***** bunu kurdum ardından
2.100 save game yaptım
3.tabi save game razorda işlemedi bende ***** yaptığım yerdeki xlive.dll yi sildim çünkü xlive a giremezsen aynı şekilde save game hiç olmuyor hatta görünmüyordu bunları yaptım oyuna girdim xlive a girdim düzeldi oyun pc de full high da oynuyorum kasma falan yok :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Takipçi Satın Al

Üst Alt