Gta 4 e save yükleme Herkes kolaylıkla yapsın Artık Şu işi(Vİsta Uygulamalı)

Sponsorlu Bağlantılar

korkut05

Üye
süpersin kardeşim snin sayende oyunu yaptım snin gibi yok bu alemdee xD çok güzel anlatmışsın eline okluna sağlın xD

oaslan16

Üye
senin dediklerini yaptım oyunnu siktim sayende oyun açılmıyorrr

işte ben

Üye
arkadaşım çok teşekkürler ne kadar aradıysam bulamadım ve senin sayende sorunum çözüldü çok teşekkürler

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
link kırık :S

mert7018

Üye
arkadaşm ben bunu yapamadım ya benim belgelerimin içindeki rockstar gamenin içine giriyorm orada sadece user music ve videos var başka bişi yok nasıl yapabilirim yardım edin

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Gta IIII sevmem

namso93

Üye
harikasın çok teşekkür ederim:)

1055

Üye
Arkadaşlar bişey soracam ben gta 4 sileceğim görevlerde kaldığım yerden devam etmek istiyom hangi dosyaları kopyalamam gerek söylermisiniz.

turkdanger96

Üye
öncelikle konuyu bir güncelleyin sonra tşk ederizzz

gat456

Üye
yaptım tşk...

djsinan 1994

Üye
saol arkadaşım teşekkürler elinize sağlık süperr oldu :oke:

polat2021

Üye
tşk ederım kardeısm bır suru sıteye gırdım tek bhuradakı calıstgı allah razı olsun kendı kısılıgını bellı etmıssın cok saol allah razı olsun

onurcem563

Üye
Kardeşim ellerine sağlık walla harika bi paylaşım olmuş

Çelişki-174

Çelişki-174

Üye
Tşkkrler

k3m4l61

Üye
emeğe sağlık

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

accman

accman

Üye
neden bu kadar karışık anlamış değilim yaa..koysunlar bi dosyaya olsun bitsin işte

gencmobil

Üye
kesinlikle olumlu bir sonuç alınmıyor.. yedekleme yapmasaydım çalışan oyunuda bozacaktım.. SONUÇ OLARAK "ŞUAN İÇİN" beş para etmez bir yöntem....
edit:
belki bi Allahın kuluna yardımcı olur diye yazıyorum. ben sorunu çözdüm. ilk mesajda verilen yere atmıyor kayıtlı oyunu benim bilgisayarda.. belgelerim rockstar games içinde saveye atıyor.. üstelik xp değil 7 kullanıyorum.. ilginç... oraya attım saveyi ve oyun gördü girdim.

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle olumlu bir sonuç alınmıyor.. yedekleme yapmasaydım çalışan oyunuda bozacaktım.. SONUÇ OLARAK "ŞUAN İÇİN" beş para etmez bir yöntem....
edit:
belki bi Allahın kuluna yardımcı olur diye yazıyorum. ben sorunu çözdüm. ilk mesajda verilen yere atmıyor kayıtlı oyunu benim bilgisayarda.. belgelerim rockstar games içinde saveye atıyor.. üstelik xp değil 7 kullanıyorum.. ilginç... oraya attım saveyi ve oyun gördü girdim.

bu kadar kişi yaptı bi sen yapamadın diye yönteme 5 para etmez demen çok yanlış...

Teşekkkür edenlere teşekkür demeyi borç bilirim.:alkis

sXe0

sXe0

Üye
:tşk:

Üst Alt