Gta 4 e save yükleme Herkes kolaylıkla yapsın Artık Şu işi(Vİsta Uygulamalı)

Sponsorlu Bağlantılar

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 e save yükleme Herkes kolaylıkla yapsın Artık Şu işi(Vİsta Uygulamalı)
arkadaşlar uzun zamandır uğraştığım ve bir türlü halledemediğim işi sonunda yaptım ve hemen yapamayan arkadaşlara da bir yardımcı olayım dedim.Bildiğniz gibi konumuz;
GTA4 e save dosyasını Yükleme
Şimdi size Bu işi adım Adım Anlatacağım
1.ilk Önce Save dosyasın İndireceğiz Ama Bu save Klasörünün Birde xlive Diye Bir Klasörü Olması gerekiyor ve ayrıca bu save dosyasını oluşturan kişininde offline profil oluşturması gerekiyor.
İşte Size Bu işi sağlayan Bir link
:sn:

2.Şimdiii rar dosyasını wİNRAR ile açıyoruz ve dosyaları masaüstüne çıkarıyoruz.
3.Ondan sonraa masaüstündeki klasörümüzü açıyıruz ve içindeki GTA SAVE GAME adlı klasörüde açıyoruz.
4.Şimdi denetim masasını açıyoruz ve arama butonuna klasör yazıyoruz ve hemen karşımıza klasör şeçenekleri geliyor.Buradan Gizli dosya ve klasörleri göster i işaretliyoruz ve tamam diyip çıkıyoruz.
5.Şimdi Kullanıcı Adımız olan klasörü açıyoruz(içinde belgelerimi bulunduran klasör.)bu klasör içinde AppData adlı klasörü açıyoruzzzzzz.
6.Şimdi xlive klasörünü yükleyeceğiz.rardan çıkarmış olduğumuz Xlive klasörünü kopyala seçeneğiyle seçiyoruz ve
AppData adlı klasörümüzün içindeki local adlı klasörü açıyoruz u klasör içinde ise MİCROSOFT adlı bir klasör var son olarak onuda açıyoruz ve içindeki xlive dosyasını silip bizim dosyamız yapıştırıyoruz.
7.Şimdide GtaSave Game mizi Yükleyeceğiz rardan çıkardığımız user adlı klasörü kopyala yoluyla seçiyoruz vee
AppData adlı klasörümüzün içindeki local adlı klasörü açıyoruz klasörün İçinde RockstarGames Adlı klaasörümüz açıyoruz ve Onun içindeki GtaIV adlı klasörü açıyoruz ve son olarak Save Games i açıyoruz ve buradki User İnvalid hariç herşeyi siliyoruz ve indirdiğimiz save game i buraya yapıştırıyoruz.
8. Oyunumuzu açıyoruz ve Windows Live Gameing i açıyoruz ve save game i hazurlayan kişinin oturumunu açıyoruz.Oyuna başlıyoruz.
9.Son olarak bu yazıyı hazırlayan kişi olan Rafi1994'e tşk ediyoruz...(sunum ve anlatım kendime aitdir.):alkis
:turkiye: :maxicep:İçin hazırlanmıştır.
:turkiye:

• Beğen
Tepkiler: cantibetatabek, gat456, merokaya ve 18 diğerleri

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
yaa bari bi teşekkür edin bi yorum yapın yaa emeğe saygı lütfen!!!

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
arkadasım sadece bn bu save yükleyemediğim çin oyunu %60 dayken bıuraktım artık gta 4 oyunun smini bile duymak istemiom

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
bence bidaha açıp oynamalısın arkadaşım kesinlikle değer

te975

Üye
Link kırık arkadaşım sitenin anasayfasına yönleniyor.

emre_acar

Üye
save gameyi oluşturan kim adı ney acaba sorabilirmiyim save gamenin yapımcısı kim adını söylersen sevinecem

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
save gameyi oluşturan kim adı ney acaba sorabilirmiyim save gamenin yapımcısı kim adını söylersen sevinecem
arkadaşım ben oluşturmadım sen gta inside sitesinden indirip dediklerim işlkemleri yaparsan kolaylıkla oynarsın isyersen seniçinde xlive klasörü olan bir savegame indir yükle ama offline profil olması lazım
:islik:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Filename / URL:

--------------- Ekleme ---------------

Filename / URL: Buda çalışan linkj arkadaşlar

serdarrrxxx

Üye
Kardeş senin eline koluna parmaklarına sağlık bi ay uraşmıştım halledememiştim senn sayende yaptım helal olsun sana diyorum... Fakat birşey daha sorucam %100 bitmiş save varmı elinde, gine böyle offline profil

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
evet internetde birtane bulmuştum ama malesef offline profil değildi ama ben zaten çıkınca ekliycem allahın iznniyle:)

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
sanırım başlıkta vista uygulamalı yaıyor siye kimse bakmıyor xp den tek farkı şu documents and settings in yeri arkadaşlar

the_wish

Üye
çok teşekkürler ben %20 lik bi save indirdim ama kullanıcının profilini açamıyorum eğer elinde %20-25 lik save olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim

mustafa603

mustafa603

Üye
Kardeşim eline sağlık yemin ediyorum beni büyük bi dertten kurtardın ne kadar teşkkür etsem azdır. :oke:

merty24

merty24

Üye
gta 4 kaldırmıyor ki

jicks93

Üye
ooo çok işime yaradı teşekkürler

bwhite

Üye
yaa şu oyunu hazırlayan kişinin oturumunu nasıl açıcaz o kişi kim bi kere yha :S bi yardım edin lütfen tşkrler yardım edene şimdiden

bwhite

Üye
yaa bi cevap verin lütfen yha şu oturumu nasıl açıcaz birisi anlatabilirmi lütfen yha . . .

absltlfe

Üye
olmuyo
dedıklerınızın hepsını yaptım ama e maıl ve sıfre ıstıyo ne yapmalıyım sımdı:S

• Beğen
Tepkiler: barney stinson

Saowyer

Üye
kardeş büüksün...helal olsun sana ellerine sağlık :oke:

bwhite

Üye
yha arkaşlar ben save yapmayı öğrendim %50 sini bitirdim oyunu ama bi sorun oluştu oyunu sildim tekrar yükledm xlive ve save game dosyalrını kopyalamıştım oyunu tekrar yükledim dosyaları aynı yere attım ama olmadı oyuna yine en baştan başladı yardım eden olursa sevinicem . . .

metalcorexxx

Üye
elinize emeğinize sağlık

Üst Alt