Gta 4 e save yükleme Herkes kolaylıkla yapsın Artık Şu işi(Vİsta Uygulamalı)

Sponsorlu Bağlantılar

nebii

Üye
arkadaşım akşam evde denediğimde olursa eğer sana çok çokkkkkkk dua ederim

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar Bişey değil...

cad41

Üye
saol paylaşım için bi an bu oyun %60 da kalıcak sanmıştım :D

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
saol paylaşım için bi an bu oyun %60 da kalıcak sanmıştım :D

Arkadaşım benim verdiğim save game de zaten %64 senin tamamen bitirmen için polis görevlerinide yapman gerekiyor ben %100 lük savegame çıkınca ekliyeceğim
Teşekkürler

xmertx5

xmertx5

Üye
+++ rep

35hellsing35

Üye
çoook teşekkürler kardeşim. keşke tüm forumlarda senin gibi insanlar olsa. ozaman daha güzel daha iyi paylaşımlar olur. tekrar teşekkürler :D

matraxtr

Üye
saol kardeşm oldu valla

futbol123

futbol123

Üye
tşk...

predator-21

Üye
Allah razı olsun %45'teydim format attım yapamıyordum az kalsın yeniden başlayacaktım

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi

Alperos

Üye
Arkadaşlar ben bitürlü yapamadım.Aynen denildiği gibi yapıyorum oyuna giriyorum kayıt bulunamadı diyip oyuna baştan başlıyor.Lütfen yardım edin.:hmmm

heartsonfire

heartsonfire

Üye
rafi1994..... dostum inanki koskoca forum dünyasında senin yaptığın bu paylaşımı yapan bir allhın kulu yok buna emin olalım ve ol.. ki şuan oynuyorum ve bu emeğine saygı duyuyorum, oyunu her açışımda sana minnet duyuyorum dua ediyorum allh tuttuğunu altın çevrene kız ve altına araba versin çok tşk ederim paylaşım süper +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++REP
:oke:

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
rafi1994..... dostum inanki koskoca forum dünyasında senin yaptığın bu paylaşımı yapan bir allhın kulu yok buna emin olalım ve ol.. ki şuan oynuyorum ve bu emeğine saygı duyuyorum, oyunu her açışımda sana minnet duyuyorum dua ediyorum allh tuttuğunu altın çevrene kız ve altına araba versin çok tşk ederim paylaşım süper +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++REP
:oke:

çok teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım sen büyük ihtimalle documents and settings deki işlemleri yapamıyrosun bisaha yapıp dene belki olur olmazsa yardım ederim

yarasatalak

Üye
çok teşekkürler ama bu kişinin hesabını nasıl açacağız

sadecebilal

Üye
£m£qin£ saqLık kard£ş 10 numara ßi çaLışma !!

Üst Alt