4s'te bile kasıyorsa ve yeni versiyonlarla da düzelmezse beş para etmez. Gangster Rio daha mantıklı olur tamamı 3d olan ilk Gangster oyunu Gameloft'un.
Deneyecek cihaz olsa hiç yakınmam gider onlarda denerim de bir C6-01'im , bir de millattan kalma XP bilgisayarım var.Çok şükür en azından bilgisayar 7 yıllık ama Gta sa'yı bile açıyor...
Benim laptop da XP ve 4 yıldır kullanıyorum yakında değiştiricem inşallah Onda mesela Gta3'te bazı yoğun bölümlerde kasmalar oluyordu ancak Vice City en son grafiklerde hiç kasma yapmıyordu artı bi de modern modla oynuyordum arabaların çözünürlükleri baya yüksekti. Bu GTA 3'ün PC sürümünde de konsoldan port sorunu vardı sanırım oyun port sorunlusu
o zaman ben de üşenmiyim indiriyim bakalım nasıl yapmış Gameloft şuaralar The Amazing Spiderma oyunun konusunda Android'e kazık atmış vaziyette de oyunu satın alanlar bile çalıştıramadığı için Gameloft'a sinirliyim
o zaman ben de üşenmiyim indiriyim bakalım nasıl yapmış Gameloft şuaralar The Amazing Spiderma oyunun konusunda Android'e kazık atmış vaziyette de oyunu satın alanlar bile çalıştıramadığı için Gameloft'a sinirliyim
İphone 4S'de çok nadir kasmalar oluyor. O da grafiğin yoğun olduğu alanlarda. Öyle abartılacak seviye de değil. Bu durum da optimizasyonla ilgilidir diye düşünüyorum..