GT- S5620 Samsung Monte En Güncel Firmware Türkçe Destekli

arkadaşlar bende route fw yi yükledim. route 66 syc mi ne o prgoramla makinama türkiye haritasıda çektim. erimi buldu. sür ya da yürü diyince erkek sesi rotanız hazırlanıyor mu ne derken cihaz aktivasyon istiyor. ücretlimi bu yapamadım bir türlü. bu fw ile bedava sür ve yürü komutunu aktive edebiliyrmuyuz. yapan arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi?

hayır route66 nın sür ve yürü özelliği 19.99 euro idi enson yani ücrete tabii

FW yüklemek garantiyi bozar mı?????

eğer orjian türkçe FW yi yüklerseniz ve yüklemede bir problem yaşamazsanız hiçbişey olmaz aynı şey diğer yazılımalr içinde geçerli yüklerken sorun yaşamazsanız bişey olmaz herşeyde hatta java oyun-program yüklerseniz ve cihazınıza bu yüzden bişey olursa yine garanti dışı kalır...

eğer telefonunuzu yetkili servis dışında bir yerde açtırırsanız veya bir vidasını bile ellettirirseniz ve servis bunu anlarsa cihaz garanti dışı kalır- yazılım yükletirseniz ve sorunsuz yüklenirse bişey olmaz ama yazılım yüklerken bi hata yaparsanız yine garanti dışı kalma olayı olabilir ama yazılım yüklemeyi bi öğrendinizmi zaten çok kolay gözü kapalı bile yaparsınız 5 dk sürüyo........

Tepkiler: zıkkımın
arkadaşlaR nasıl yükleyecegimiz hakkında fotograf varmı ?

brain06

Üye
arkadaslar sorunsuz stabil en son cıkan sürüm hersey calısıyor problem yok

'Davut

Üye
Deneyeceğim Sorunsuz olur umarım...(:

starr22

Üye
Firmwareler Garantiyi bozuyor Mu ?? Bide Bazı Firmvarelerde hata çıkıyomuş Cesaret Edemiyorum...

ayyon

Üye
ben telefonumda hangi sürüm yüklü olduğuna nasıl bakabilirim???

sinanpp

Üye
bunda görev yöneticisi varmı?

sosell

Üye

kardeşim bu dosyanın rar nedir acaba. yardımcı olursanız sevinirim...

S5620JTJL2_OJTJI1.rar bence bu ondan daha iyi qwerty klavyeli dün gece yükledim en ufak bi sorunla karşılaşmadım sözlüğünün türkçe olması daha özel kılıyo bunu bir tek şu 3gye çare bulamadım yandığım nokta o