GT-S5570 bilen yardım etsin arkadaşlar çok acil...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sekocann

Üye
    Konu Sahibi
GT-S5570 bilen yardım etsin arkadaşlar çok acil...
evet arkadaşlar bende galaxy mini gt-s5570 var dün gece odinle 2.3.4 ten 2.3.6 fw güncellemesi yaparken yarıda kaldı ve tel kapandı arkadaşlar şuan telim hiç bi şekilde açılmıyor telim açma kapama düğmesi bile fayta etmiyor arkadaşlar tel maketten farksız yardım eder misiniz ne yapabiliriz...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşım sana duruma göre iyi kötü haberlerim var telefonun garantiliyse garantiye gönder durumu anlat kesinlikle yapıp verirler kötü haber telefonun brik olmuş yani yapan imkansız gibi şahsen ben yapamıyorum bu koca forumdada toplasan 3 kişi yapamaz gatantisi yoksa telefoncuya götür 60 lira felan tutuyor hadi kolay gelsin

sekocann

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sana duruma göre iyi kötü haberlerim var telefonun garantiliyse garantiye gönder durumu anlat kesinlikle yapıp verirler kötü haber telefonun brik olmuş yani yapan imkansız gibi şahsen ben yapamıyorum bu koca forumdada toplasan 3 kişi yapamaz gatantisi yoksa telefoncuya götür 60 lira felan tutuyor hadi kolay gelsin

garantisi yok kardeşim bunu düzeltmenin yolu felan yok mu kardeşim herşeyi deniyorummmm

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
kardeş bndede s1 vardı aynısı oldu garantisi yoktu 80 tl isted samsung ve acılmama ihtimali var dedi yaptırmadım kendm yaptım nsl yaptım anlatym
odini indir ve galaxy mininn son karnel sürümünü yerleştir odine tlfonu 3 tuş yaparak dowloand moda gtr pc bağla odin drek görücektir ve sonra yükle caktınmı ben oyle yaptım istersen youtubeden videolu yardım alablirsin hadi kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

eğer 3 tuşu görmüosa bilemicem power ses acma tusu ve menu tusu :D ama ses kısma tusuda olabilir tam emin degilm :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeş bndede s1 vardı aynısı oldu garantisi yoktu 80 tl isted samsung ve acılmama ihtimali var dedi yaptırmadım kendm yaptım nsl yaptım anlatym
odini indir ve galaxy mininn son karnel sürümünü yerleştir odine tlfonu 3 tuş yaparak dowloand moda gtr pc bağla odin drek görücektir ve sonra yükle caktınmı ben oyle yaptım istersen youtubeden videolu yardım alablirsin hadi kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

eğer 3 tuşu görmüosa bilemicem power ses acma tusu ve menu tusu :D ama ses kısma tusuda olabilir tam emin degilm :D
hımmm oluyorsa dene olmuyorsa hard brick olmuştur başta zannettiğim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt