GT-S5570 bilen yardım etsin arkadaşlar çok acil çok...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sekocann

Üye
    Konu Sahibi
GT-S5570 bilen yardım etsin arkadaşlar çok acil çok...
evet arkadaşlar bende galaxy mini gt-s5570 var dün gece odinle 2.3.4 ten 2.3.6 fw güncellemesi yaparken yarıda kaldı ve tel kapandı arkadaşlar şuan telim hiç bi şekilde açılmıyor telim açma kapama düğmesi bile fayta etmiyor arkadaşlar tel maketten farksız yardım eder misiniz ne yapabiliriz...

karayel90

karayel90

Üye
Cihaz hard brick olmuş olabilir hocam 3 tuş kombinasyonunu denedinizmi ???

sekocann

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz hard brick olmuş olabilir hocam 3 tuş kombinasyonunu denedinizmi ???

kardeşim benim tlin acma kapama düğmesi bile iş yapmıyor teli şarja takıyorum şarj bile almıyor öyle diyeyim ben derdimi sana

By gece

By gece

Üye
geçmiş olsun :-)

karayel90

karayel90

Üye
O zaman servise ver cihazı sabah elime aldığımda açılmadı falan de garanti varsa para sormazla alacak olsalar anca 10 tl alıyolar oda yeni yazılım kurulumu için

sekocann

Üye
    Konu Sahibi
O zaman servise ver cihazı sabah elime aldığımda açılmadı falan de garanti varsa para sormazla alacak olsalar anca 10 tl alıyolar oda yeni yazılım kurulumu için

garantisi yok ki kardeş telefoncuya gittim 60 tl dediler ne biçim iştir bu yahu

karayel90

karayel90

Üye
Bunun Hakkında bi yazı bulmaya çalışacağım

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy Mini Firmware Dosyaları

RAR : samfirmware.com

Firmware dosyasını indirdikten sonra,

Yukarıdaki adresten usb driverı indirip bilgisayara kurun

Yükleme işlemlerine başlamadan önce Samsung Kies ya da Pc Studio gibi yardımcı programları kapatın.

1)YÜKLEME

2. Yüklemeyi gerçekleştirebilmek için gerekli bazı dosyaları indirin.

3. İndirdiğiniz Firmware ve 2.adımdaki dosyayı bir klasöre çıkartın.

4. Telefonunuzu kapatın. OK + Güç + Ses Kısma butonlarına basılı tutarak telefonunuzu Download Modunda başlatın. Sonrasında USB kablosu ile bilgisyarınıza bağlayın.

5. İndirdiğiniz yükleme programı Odin'i de açın. Program ile birlikte gelen TASS_v1.0.ops dosyasını OPS bölümüne yerleştirin.

6. Firmware dosyasının içindekileri de aşağıdaki gibi yerleştirin;

BOOT bölümüne APBOOT.........

PHONE bölümüne MODEM............

PDA bölümüne CODE.............

CSC bölümüne CSC........ ya da GT-S5570-MULTI-CSC......

7. Programın sol ortada yer alan Option bölümünde yalnızca; Auto Reboot ve Protect OPS seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun.

8. Programın telefonunuzu gördüğünden emin olmak için; sol üstteki bölümün sarı renkli olduğunu kontrol edin.

9. Yükleme işlemini başlatmak için program üzerindeki Start butonuna basın.

10. İşlemler yine sol üstteki bölümde PASS yazısı gözükene kadar devam eder. Ardından telefonunuz kendi kendine açılır.

Videolu Anlatım [video=youtube;TVFOcqJZ7o8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TVFOcqJZ7o8[/video]

sekocann

Üye
    Konu Sahibi
Bunun Hakkında bi yazı bulmaya çalışacağım

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy Mini Firmware Dosyaları

RAR : samfirmware.com

Firmware dosyasını indirdikten sonra,

Yukarıdaki adresten usb driverı indirip bilgisayara kurun

Yükleme işlemlerine başlamadan önce Samsung Kies ya da Pc Studio gibi yardımcı programları kapatın.

1)YÜKLEME

2. Yüklemeyi gerçekleştirebilmek için gerekli bazı dosyaları indirin.

3. İndirdiğiniz Firmware ve 2.adımdaki dosyayı bir klasöre çıkartın.

4. Telefonunuzu kapatın. OK + Güç + Ses Kısma butonlarına basılı tutarak telefonunuzu Download Modunda başlatın. Sonrasında USB kablosu ile bilgisyarınıza bağlayın.

5. İndirdiğiniz yükleme programı Odin'i de açın. Program ile birlikte gelen TASS_v1.0.ops dosyasını OPS bölümüne yerleştirin.

6. Firmware dosyasının içindekileri de aşağıdaki gibi yerleştirin;

BOOT bölümüne APBOOT.........

PHONE bölümüne MODEM............

PDA bölümüne CODE.............

CSC bölümüne CSC........ ya da GT-S5570-MULTI-CSC......

7. Programın sol ortada yer alan Option bölümünde yalnızca; Auto Reboot ve Protect OPS seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun.

8. Programın telefonunuzu gördüğünden emin olmak için; sol üstteki bölümün sarı renkli olduğunu kontrol edin.

9. Yükleme işlemini başlatmak için program üzerindeki Start butonuna basın.

10. İşlemler yine sol üstteki bölümde PASS yazısı gözükene kadar devam eder. Ardından telefonunuz kendi kendine açılır.

Videolu Anlatım [video=youtube;TVFOcqJZ7o8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TVFOcqJZ7o8[/video]

teşekkürler kardeş ama benim sıkıntı şu telefonun maketten farkı yok hiçbir moda alamıyorum teli

karayel90

karayel90

Üye
Usb Driverleri yükle cihazı bataryasız bi şekilde bağla sonra bataryayı takar takmaz hemen 3 tuş yap bilgisayardan usb bağlantı sesi gelirse cihazı pc tanıyor demektir

- - - Eklendi - - -

Müsait bi zamanda teamwiever adlı programdan yardımcı olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt