Gt-i9070p 4.1.2 jelly bean buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

dulger1

dulger1

Üye
son ekleneni yükleyen arkadaş var mı? Varsa öncekine göre varmı bi farkı? özelikle şarz ve donma olayına çözüm oluyor mu? Bizimle paylaşırsa sevinirim...

şarz en az iki gün gidiyor donma olayıda yok denecek kadar az menü geçişleri süper hızlı

- - - Eklendi - - -

9070p için rootlu yazılım yok sadece cwm ile root için cihaza yükleme yapıyorsunuz cihaz rootlu oluyor dosyalar elimde olmadığı için gönderemiyorum. buradan takip edin. ayrıca sayaç artmıyor :)) en güzel yanı da bu

Teşekkürler ilgin için takipteyim bende araştırıyorum bulursam paylaşırım

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
şarz en az iki gün gidiyor donma olayıda yok denecek kadar az menü geçişleri süper hızlı

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler ilgin için takipteyim bende araştırıyorum bulursam paylaşırım

sağol en kısa zaman da yüklerim bende öyleyse ;)

a2if

a2if

Üye
Şarsı yarı yarıya düşürdüğünü söyleyen arkadaşlar var. 4.1.2 kullanan arkadaşlar nasıl değerlendirir acaba, yüklesekmi :))

ravenas

ravenas

Üye
Bir şey sorucam , şimdi bunu telefona yükledikten sonra telefonu ilk sıfırdan kurar gibi olacak demi yani kurunca telefonu falan içinde başka uygulamalar var mı yoksa sade telefon ilk satın alındığındaki gibi mi olacak ona göre yüklücem de :)

dulger1

dulger1

Üye
Bir şey sorucam , şimdi bunu telefona yükledikten sonra telefonu ilk sıfırdan kurar gibi olacak demi yani kurunca telefonu falan içinde başka uygulamalar var mı yoksa sade telefon ilk satın alındığındaki gibi mi olacak ona göre yüklücem de :)

Evet öyle olacak hafıza kartın aynen kalacak tabi bir takım değişiklikler olacak telefonda sürümden dolayı. yönergeleri takip edip teleofonu kurun kurulum bittikten sonra benim tavsiyem telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürüp tekrardan kurun böyle yapınca batarya sorunu kalmıyor telefonda ve hız daha da yükseliyor ben öyle yaptım şu an gayet güzel çalışıyor makine ve şarzda 2 gün gidiyor rahatlıkla

smlkc

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu rootlamak isteyen arkadaşlar konunun birinci mesajını takip etsin

dulger1

dulger1

Üye
Telefonunu rootlamak isteyen arkadaşlar konunun birinci mesajını takip etsin

BENDE i9070PXXLPE YÜKLÜ SORUN OLMAZ HERHALDE VERDİĞİNİZ ROOT DOSYASIYLA

- - - Eklendi - - -

yükledim gayet stabil çalıştı teşekkürler

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Evet öyle olacak hafıza kartın aynen kalacak tabi bir takım değişiklikler olacak telefonda sürümden dolayı. yönergeleri takip edip teleofonu kurun kurulum bittikten sonra benim tavsiyem telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürüp tekrardan kurun böyle yapınca batarya sorunu kalmıyor telefonda ve hız daha da yükseliyor ben öyle yaptım şu an gayet güzel çalışıyor makine ve şarzda 2 gün gidiyor rahatlıkla

tekrardan kurun derken? odin ile tekrar mı yükleme yapalım biraz açsan?

virtuerdem8

virtuerdem8

Üye
Jelly bean kurmadan önce iki günde bir sarja takiyodum hep oyun ve internet kullandığım halde. Ama JB kurdum ve günde iki, hatta üç kere sarja takar oldum. inanilmaz batarya yiyo bunun bi çözümü yok mu

dulger1

dulger1

Üye
tekrardan kurun derken? odin ile tekrar mı yükleme yapalım biraz açsan?

Hayır hayır fabrika ayarlarına döndürün telefonu yeniden başlatın. Kurun derken telefon fabrika ayarlarından sonra yeniden kurulum gerektiriyor ya ayarlar hesap v.s onu söylemek istedim yoksa tekrardan odinle bir işiniz yok zaten telefon 4.1.2 olmuş oluyor

- - - Eklendi - - -

Jelly bean kurmadan önce iki günde bir sarja takiyodum hep oyun ve internet kullandığım halde. Ama JB kurdum ve günde iki, hatta üç kere sarja takar oldum. inanilmaz batarya yiyo bunun bi çözümü yok mu

JB yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürün yeniden başlatın şarzınızın 2 güne tekrar çıktığını görecekseniz

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Hayır hayır fabrika ayarlarına döndürün telefonu yeniden başlatın. Kurun derken telefon fabrika ayarlarından sonra yeniden kurulum gerektiriyor ya ayarlar hesap v.s onu söylemek istedim yoksa tekrardan odinle bir işiniz yok zaten telefon 4.1.2 olmuş oluyor

- - - Eklendi - - -

JB yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürün yeniden başlatın şarzınızın 2 güne tekrar çıktığını görecekseniz

sağol şimdi deniyorum....

smlkc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yazılımdan şikayetçi olanlar çok birkaç püf noktası ile şarjınızı uzatalım.

1- Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp şarjı bitene kadar kesinlikle şarja takmadan şarjını bitirin. Şarj bittikten sonra 8 saat kapalı konumda şarj edin ve ilk şarjını bitirdikten sonra tekrar 8 saat kapalı konumda şarja takın. Telefonunu kapalı konumda şarj etmek istemeyen arkadaşlar 10 saat kadar şarj etsinler.

2- 3G paketi olmayan arkadaşlar ayarlar dan veri kullanımını kapatıp mobil ağları sadece GSM moduna alsınlar. 3G paketi olan arkadaşlar ise sadece internet ihtiyacı olduğunda veri kullanımını açsınlar.

3- Ekran parlaklığını otomatikte bırakın.

4- Gereksiz uygulamarı açık bırakmayın ve ram belleği mümkün olduğuca temizleyin.

İhtiyaç anında internet kullanımı sık sık telefon görüşmesi ve mesajlaşma ile batarya kullanımı

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Son eklenende turkce var ni yok mu?

cakal_2006

Üye
SA beyler türkce olan hangi link bi yardım cı olurmusunuz

dulger1

dulger1

Üye
Arkadaşlar Almanya sürümü kararlılık güncellemsi dahil edilmiş stockrom Türkçe seçeneği mevcut ben kullanıyorum gayet hızlı donma sorunu yok şarzım da en az iki gün gidiyor indirin odin ile kurun kurduktan sonra mutlaka fabrika ayarlarına döndürp öyle kullanın Buyrun Link

- - - Eklendi - - -

Link için smlkc arkadaşımıza teşekkür ederiz

virtuerdem8

virtuerdem8

Üye
şarj konusunda söylediklerinizi deneyeceğim sağolun. Bir sorun daha var. Jelly bean kurduktan sonra whatsapp ve facebook uygulamaları açılmamaya başladı. ikisi de bağlanırken sorun oluştu diyo eskiden (2.3.6'da) sorun yoktu. Bunun çözümü var mı peki ?

dulger1

dulger1

Üye
şarj konusunda söylediklerinizi deneyeceğim sağolun. Bir sorun daha var. Jelly bean kurduktan sonra whatsapp ve facebook uygulamaları açılmamaya başladı. ikisi de bağlanırken sorun oluştu diyo eskiden (2.3.6'da) sorun yoktu. Bunun çözümü var mı peki ?
BEN ÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIM SÖYLEDİĞİNİZ HER İKİ UYGULAMA DA ÇALIŞIYOR İSTERSENİZ WHATSAPP VE FACEBOOK U SİLİP YENİDEN YÜKLEYİN

virtuerdem8

virtuerdem8

Üye
BEN ÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIM SÖYLEDİĞİNİZ HER İKİ UYGULAMA DA ÇALIŞIYOR İSTERSENİZ WHATSAPP VE FACEBOOK U SİLİP YENİDEN YÜKLEYİN

Defalarca silip yükledim ama sonuç değişmedi. Jelly bean'ı şimdi tekrar kurdum deneyeceğim uygulamaları ve şarj süresini

virtuerdem8

virtuerdem8

Üye
arkadaşlar dediklerinizi yaptım fakat ne şarj süresi ne de uygulamalar düzeldi. facebook ve whatsapp açılmıyor. 2.3.6 ya dönmek şart oldu bana nasıl dönebilirim ?

smlkc

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Advance 9070p için custom rom denemek isteyen varmı :) yazılım yükleme sayacı artmadan :)

Model nuamrası ve Anabant sürümü ne dikkat

Üst Alt