Ya kaydirmaya cozum yokmu vede şarj hemen bitiyor vede romu yukledikten sonra bataryam şişti ram kullanimi cok su anda 318 mb kullaniyor herseyi kapatip temizleyince 253 e dusuyor o kadar program yukledim internet kotali oldugu icin onlari geri yuklememek icin turkiye romunada donemiyorum ((((
orjinal romları beğenmiyorum diğer romlarda olan geri tuşuna basılı tutarak kapat seçeneği olmadığı için bütün programlar altta açık kalıyor ve şarj çok gidiyor + kasıyor telefon task managerlerinde bi işe yaradıkları yok..
Arkadaşlar şimdiye kadar 11 tane custom rom denedim en iyisi remİCS-UX. şuanda onu kullanıyorum fakat telefonun bataryası ile ilgili bi sorunum var garantiye yolluycam fakat stock romu odin ile bu rom yüklüyken yüklüyorum odinde reset yazıyo telefon sürekli samsung açılış animasyonunu tekrarlıyor. Yani telefon açılmıyor. Tekrar recovery moda girip remİCS-UX u yüklüyorum ancak öyle kullanabiliyorum. Yardım edin lütfen odin ile yüklerken neyi yanlış yapıyorum da telefon açılmıyor?
öncelikle teşekkürler. yükledim. tr romuna göre pek bir fark göremedim hız açısından. yalnız bir sorunum var arkadaşlar whatsapp yükledim, numaramı giriyorum ilerle diyorum başlatılıyor diyor ve sonra programdan atıyor. bu sorunu nasıl çözerim?
edit: sorunu çözdüm. whatsappı kendi sitesinden indirip kurdum bu sefer çalıştı.
Arkadaşlar şimdiye kadar 11 tane custom rom denedim en iyisi remİCS-UX. şuanda onu kullanıyorum fakat telefonun bataryası ile ilgili bi sorunum var garantiye yolluycam fakat stock romu odin ile bu rom yüklüyken yüklüyorum odinde reset yazıyo telefon sürekli samsung açılış animasyonunu tekrarlıyor. Yani telefon açılmıyor. Tekrar recovery moda girip remİCS-UX u yüklüyorum ancak öyle kullanabiliyorum. Yardım edin lütfen odin ile yüklerken neyi yanlış yapıyorum da telefon açılmıyor?