enginizmir
Üye
gps calısmıyor,biri hemen buldu diyoru ama bende o kadar cok bekledim halde bulmadı
denemekte fayda varBen sygic 11.2.6 kullanıyorum ve gayet iyi çalışıyor sanada bunu tavsiye ederim igo da denedim sygic çok çok daha iyi. gps çalışıyor sorun yok.
Rom u yüklemeyi düşünen arkadaşlara önerim.
yukarıda yazanların hiçbirine inanmayın telefon size nasıl geldiyse öyle devam ediyor ne performans ne şarj süresinde olumlu bir sonuç var arkadaş ne içmiş emin değilim ama xxbl4 den gözle görülür bir farkı yok.Şarj yine 1 gün anca gidiyor.yani sırf bunun için root atacak arkadaş falan varsa atmasın kesinlikle.
Kardes burda polemik yapilcak bi durum yok. Bi kere Norvec yaziliminda uzun suredir ülkemiz icin bekledigimiz Value Pack guncellemesi var. Fark olmamasi mumkun degil. Ben henuz yuklemedim. Daha dogrusu daha once rom yuklemedigim icin cesaret edemiyorum henuz. Ona ragmen yazilimin Turkiye romundan iyi oldugu apacik ortadaRom u yüklemeyi düşünen arkadaşlara önerim.
yukarıda yazanların hiçbirine inanmayın telefon size nasıl geldiyse öyle devam ediyor ne performans ne şarj süresinde olumlu bir sonuç var arkadaş ne içmiş emin değilim ama xxbl4 den gözle görülür bir farkı yok.Şarj yine 1 gün anca gidiyor.yani sırf bunun için root atacak arkadaş falan varsa atmasın kesinlikle.
value pack nedir
kardeş benim bildiğim maalesef odinle yükleyecen orjinal rom..kardesim cwm den yukleme yapamiyizmi bunu illa odinmi lazim pc yasakta .d
Arkadaşar bu romda görüntülü konusamadgm için once slovakya sonra en son TÜRKİYE romunu kurdum malesef ki hala goruntulu arayamıyorum... sorun nedir anlayamadm .. apn ayarlı 3g işareti var sınırsız internet var veri paketim etkin.. bi tek şey kaldı müşteri hizmetlerini aramak.. ondan önce birinden sim kartlarını değiişp denicem başka neyden olabilir ki ?:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?