gt-b5310 Exchange activesync yardm lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

ugurugur19

Üye
ben bunu yaptım ama telefona kayıtlı msjlarım ve telefon numaralarım silindi ne yapmalıyım?

e_memet88

e_memet88

Üye
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...
Paylaşım için sağolun...
Bende arıyordum bu exchange activesync ayarlarını direk siteden çıktı cevap...
Maxicep farklı yaa....:D

Saygılar...

fatihrk

Üye
e tamam arkadşlar sync ettik googledan fakat rehber gitti bu konuyla ilgili bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen.

e_memet88

e_memet88

Üye
fatihrk ilk senkronda rehber gidiyor evet sonraki senkronlarda seçeneklerden rehberi iptal edersen bir daha karşılaşmazsın umarım
bir müddet kullandım yanlışlıkla sürekli rehberide yeniliyordum diye vazgeçtim:D
şimdi direk browserdan giriyorum maillere uğraştırsada öyle rahatsın rehber ajanda filan temizlenmiyor

biraz kurcalarsan ayarlarda seçeneklerden belirtebilirsin....

İyi forumlar..

fatihrk

Üye
fatihrk ilk senkronda rehber gidiyor evet sonraki senkronlarda seçeneklerden rehberi iptal edersen bir daha karşılaşmazsın umarım
bir müddet kullandım yanlışlıkla sürekli rehberide yeniliyordum diye vazgeçtim:D
şimdi direk browserdan giriyorum maillere uğraştırsada öyle rahatsın rehber ajanda filan temizlenmiyor

biraz kurcalarsan ayarlarda seçeneklerden belirtebilirsin....

İyi forumlar..

teşekkürler de anlamadığım nokta senkronizasyon yapıyorsun, yani rehber nasıl gidiyor ayrıca o bilgiler nereye gidiyor senk yapınca aynı veriler geri gelmesi gerekli değilmi biraz garip bir durum, o zaman ne anlamı var senk yapmanın?

e_memet88

e_memet88

Üye
Rica ederim faydalı olduysam ne ala,

Senkronizasyon yapılınca mail adresindeki kişileri çağırıyor tümünü güncelleme yapıyor yani o nedenle siliniyor, sonuçta sunucu karşı taraf güncel olduğu kabul ediliyor diye düşünüyorum...
dediğim gibi ama ilk senkronizasyonda bağlantı sağlanırsa ayarlardan kişiler takvim iptal edip sadece maillere yönlendirebiliyorsun..
artık kişileri sim karttan yeniden ve resim varsa yeniden tanıtman gerekecek ki, kies devreye giriyor eksiği çok onunda bu konuda...
İyi günler, iyi forumlar...

kaya_dem

Üye
arkadaşım çok teşekkür ederim yardımın için

husen43

husen43

Üye
benim asıl merak ettiğim exchange activesync 2 veya daha fazla mail adresini destekleyebiliyomu????

cenkis34

Üye
emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. denedim gmail çalışıyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt