gt 720m çok mu dandik

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hacı 6da bana tuaf geliyor :D 3.nesil performansta daha iyi ama güç tüketimi ve ısınma fazla lenovo daha iyi gibi :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
tamam ya 4 olsun sanki iş adamıyım :D zaten çok oyun da oynamam :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hacı oyunlar 4gb ram ölseler kullanamazlar zaten maks 3 :D

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
lenovo z510a ne dersin dolar düşerse onu alırım :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bişey sorcam neden laptop alıyorsun ? Doların düşmesi benim içinde iyi olur malum telefon artık eskidi yeni bişeyler alcam yazın :D

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
neden mi laptop alıyorum. 1.si evimdeki bilgisayar -bilmem kaç nesilden kalma pentium 4 ve onboard ekran kartı yani bu bile yeni bilgisayar sebebi. 2.si neden masaustu toplamıyon dicen çünkü masaustulerin zamanı geçti tarihe karıştı. 3.su 2 sene sonra üniversiteye gidecem masaüstü götürecek değilim :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
neden mi laptop alıyorum. 1.si evimdeki bilgisayar -bilmem kaç nesilden kalma pentium 4 ve onboard ekran kartı yani bu bile yeni bilgisayar sebebi. 2.si neden masaustu toplamıyon dicen çünkü masaustulerin zamanı geçti tarihe karıştı. 3.su 2 sene sonra üniversiteye gidecem masaüstü götürecek değilim :D
Bendede geçen yaza kadar dandik pc vardı işte x1650 p4 le gta sa oynamaya çalışıyordum :D
Ama masaüstülerin zamanı geçmez sadece ps4 daha iyi bi tercih olur :D

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
bence bu saatten sonra yeni bir bilgisayar alınacaksa laptop alınmalıdır.
Bendede geçen yaza kadar dandik pc vardı işte x1650 p4 le gta sa oynamaya çalışıyordum :D
Ama masaüstülerin zamanı geçmez sadece ps4 daha iyi bi tercih olur :D
Ben şimdi gta sa yi kasmadan oynuyorum sen nasıl oynamaya çalışıyordun :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
bence bu saatten sonra yeni bir bilgisayar alınacaksa laptop alınmalıdır.
Ben şimdi gta sa yi kasmadan oynuyorum sen nasıl oynamaya çalışıyordun :D
sa demişim ya gta 4 :D sa yı hd mod falan kurup oynuyodum taşınabilirlik açısından laptop iyi ama masaüstü pcler kadar etmez.bide oyun amaçlı değilse doğru söylüyon masaüstüne gerek yok ama oyun içinse laptop alınmaz

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
oyun laptopları var :D

akondd

akondd

Üye
Arkadaşım GT720M 64 bit ekran kartı ve hiç tavsiye etmem pişman olursun alacağın pc nin ekran kartının en az 128 bit olmasına dikkat et

• Beğen
ibrahim 07

ibrahim 07

Kapalı Hesap
giriş seviyesi oldugu için dandik demişlerdir .d

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
en az 2500 :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
aynen o da doğru :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Benim aklım olsa yazın pc toplamak yerine biriktirip ps4 alırdım birde adam akıllı multi oyun

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
kaça topladin pcyi parçaları saysana

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
tam hatırlamıyom fakat babam 950tl ye bi pc almıştı işte babam pek anlamaz bu işten
İşlemci:İntel pentium dual core e6600 3.6ghz bu core 2 duolardan daha iyi işlemci 40nm sanırım tam hatırlamıyom
Ram:2Gb
Ekran kartı onboard :D :D
monitor klavye vs vs yani pc markalı pc sonradan yazın ben buna parça ekledim
140tl ekran kartına gitti HD5570 128bit Gddr-3 oc ile HD5670 gibi kullanıyorum tabi sadece kışın :D
80tl ram aldım 4gb eve geldim taktım pc boot etmiyordu meğer anakart dual chanell destekliyormuş 2 slot olunca :D
Bende 2-4 takınca çalışmamış ya 4-4 yada 2-2 takılması gerekiyomuş kitapçıktan öğrendim sonra ramı değiştirdim falan 60tl 2gb aldım adamda 16gb kingston flaş hediye etti :D 20tl geri vermek yerine benimde ihtiyacım vardı
birde fan aldım 45tl ye kasanın kendi fanını kırınca yazın harddisk 47-48 dereceyi görüyordu malum arşivler bişey olmasın diye
birde direksiyon aldım 120tl ye toplamda 1400 falan harcamışımdır heralde yani sonra düşündüm dedim keşke ps4 alsaymışım
baya yazdım bee :Dha bide yeni hatırladım onboard ekran kartıyla pes 2008 bile kasıyordu idareten x1550 aldım 35tl ye :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
vay be :D arşivler önemli tabi "arşiv" :naughty:

Üst Alt