gt 720m çok mu dandik

Sponsorlu Bağlantılar

hançer

hançer

Üye
sony vaio laptop alabişirsin hem kalteli hep de iyi bir markadır

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Uhops

Uhops

Üye

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hacı yeter 4GB :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
şu zamanda 4 az gibi

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hacı benim pc 4gb birde windows ram kadar sabit bellekten 4gb ayıyor otomatik ben onu kapattıgım halde daha 3gb yi bi chrome da bi de crysis 3 te gördüm

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Hacı benim pc 4gb birde windows ram kadar sabit bellekten 4gb ayıyor otomatik ben onu kapattıgım halde daha 3gb yi bi chrome da bi de crysis 3 te gördüm
Dediğinden pek birşey anlamadım. Yani hem chrome açık hem crysıs 3 açık pc kasmıyor mu

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yok ram yetmediğinde pc kasmaz uygulamadan atar :) ayrıca chromde 37 tane mi ne sekme açıp deneme yapmıştım orda 3gb yi anca gördü

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
crysıs 3 oynarken oyun kasıyormu

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yok hacı valla canavar gibi oynadım 720p de tabi diğer donanımlarda önemli ben hd5570 oc yaptım işlemci zaten iyi 3.6ghz e6600 medium-Texture highte 1280x720 en düşük fps 27 oda bol patlamalı sahnelerde 4gb hiç sıkıntı yaratmadı

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
o zaman buragin önerdiği laptop gayet güzel.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Aynen bütçe yetiyorsa GT740m le crysis 3 highta oynarsın fakat şöyle bişey var laptoplar masaüstü pclere göre az performans verir özellikle ısındıgında çok ciddi fps düşmesi oluyor o yüzden altına birde sogutucu al bu arada @GDDR5 zaten çok iyi laptop önermişBide senin nokia ne oldu ofw yükleyince düzeldi mi tokunmatik.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
bir de o fiyata lenovo laptop var 6 gb ramli bide 740m onu da düşünmüyorum değil. (v580c)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Link varsa atsana bi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
kendi kendine düzeldi ama kalibirasyonu bozuk düzeltemıyorum aşağı dokunuyorum yukarı gidiyor kafayı yemiş durumda bu yazıyı zor yazıyorum :)özelliklerine buradan bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Asusun işlemcisi 4.nesil daha iyi yok illa rami yükseltecem dersen paraya kıyıp alırken 4x2 8gb taktırcan :)Özellikle ısınma konusunda 4.nesil daha iyi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
8 de abartı olur 6 en güzeli bence. :) Başlarım nesline i5 değilmi o da i5 bu da i5 nesilmiş peh...soğutucuyla ısınma sorununun giderileceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465

Üst Alt