Gsm Operatörleri Bölümünün Yeni Halini (Alt Forumlara Ayrılmasını) Beğendiniz mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Gsm Operatörleri Forumu Eski Hali mi Yeni Hali mi İyi ?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
Android ve windows mobile bolumunu goremedim site de bu bir eksiklik bence hemde fazlasiyla

<~STaT!c-X~>

Üye
Eski haline dönmesini şiddetle istiyorummm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bir olayın anlaşılabilmesi için detaylara inmek konunun anlaşılabilirliğini nekadar etkiliyorsa , ulaşacağımız bilgilerin detaylı olarak verilmesi de okadar anlaşılır olur diye düşünüyorum...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
GSM forumunu zamanında en çok kullanan bir üye olarak "geri dönülmesini istiyorum". Anketin sonucuna saygı duyacağım...
Anketin sonucuna saygı duymak demek, umarım bölüme girmemekle aynı anlama gelmiyordur zira bölüm değiştirildikten sonra eskisi gibi girmedigini duymak üzücü.
Bence hiç güzel değil. Çok karmaşık! Eskiden istediğimiz bilgiyi tek kategoride görürdük ama şimdi her birşey için ayrı ayrı yerlere bakacağız. Berbat olmuş!!!
Nee bakmak istediginizi bildikten sonra, heryerde onu karıstırır yine didik didik bulursunuz diye düşünüyorum :)

Love Prince

Love Prince

Üye
mevcut hali daha iyi, böyle kalsın

asigsasi

asigsasi

Üye
Yenilik açısından iyi olmaya çalışılsada bence eski hali daha iyiydi yeni ne çıkarsa çıksın hepsini tek bir kategoriden bakabiliyorduk ve istediğimiz konuya arama yapıp bulabiliyorduk inşallah eski haline dönmesi dileğiyle. Benim bir sorum olacak eskiden yeni kampanyalar mesaj ile geliyordu mahmut askere gitti diyemi gelmiyor sonra mail ile gelecekti ,gelmiyor ve en son olarak teknoloji haberleri mail ile geliyordu oda gelmez oldu ne oluyor maxicep bu günlere eski haliyle geldi çok güzel bir atasözümüz var gelen gideni aratır diye . Cevaplarınızı bekliyorum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yenilik açısından iyi olmaya çalışılsada bence eski hali daha iyiydi yeni ne çıkarsa çıksın hepsini tek bir kategoriden bakabiliyorduk ve istediğimiz konuya arama yapıp bulabiliyorduk inşallah eski haline dönmesi dileğiyle. Benim bir sorum olacak eskiden yeni kampanyalar mesaj ile geliyordu mahmut askere gitti diyemi gelmiyor sonra mail ile gelecekti ,gelmiyor ve en son olarak teknoloji haberleri mail ile geliyordu oda gelmez oldu ne oluyor maxicep bu günlere eski haliyle geldi çok güzel bir atasözümüz var gelen gideni aratır diye . Cevaplarınızı bekliyorum.

Gelen gideni arattırmıyor. Değişim oluyor. Zamanında 3 kişiydik bölümde, mahmut askere gitti, bilal aramızdan ayrıldı, bende tek kaldım, bunun üstüne özel iş nedeniyle zamanım azaldı. Bu nedenle servisler askıya alındı. Bu yeniliklerin olmayacağı anlamına gelmiyor. Şimdilik kampanyaların anlık olanlarını duyuru şeklinde duyurmaya çalışıyoruz.

darülmendep

darülmendep

Üye
Gelen gideni arattırmıyor. Değişim oluyor. Zamanında 3 kişiydik bölümde, mahmut askere gitti, bilal aramızdan ayrıldı, bende tek kaldım, bunun üstüne özel iş nedeniyle zamanım azaldı. Bu nedenle servisler askıya alındı. Bu yeniliklerin olmayacağı anlamına gelmiyor. Şimdilik kampanyaların anlık olanlarını duyuru şeklinde duyurmaya çalışıyoruz.

Biz zamanında çok paylaştık belki dost forumlardan bile daha hızlı kampanyaları verdik ama artık bilsem bile kampanyayı duyurmak içimden gelmiyor. Sadece benim için değil birçok diğer kişiler için de bu geçerli. Sırf Gsm de aylarca kaldığımı (özellikle 3G günleri) hatırlıyorum ama artık bu olmuyor. Anket sürüyor bakalım neler olacak

arslansem

arslansem

Üye
Kesinlikle eski hali :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Biz zamanında çok paylaştık belki dost forumlardan bile daha hızlı kampanyaları verdik ama artık bilsem bile kampanyayı duyurmak içimden gelmiyor. Sadece benim için değil birçok diğer kişiler için de bu geçerli. Sırf Gsm de aylarca kaldığımı (özellikle 3G günleri) hatırlıyorum ama artık bu olmuyor. Anket sürüyor bakalım neler olacak

Fazla bilgi vermem ama şunu söyleyim. Anket bitmedi belki ama neyin ne olduğunu az çok gösterdi. Biz burada anayasa kararını oylamıyoruz, o yüzden memnun olmayan az sayıdaki oy veren üyelerin düşüncesi de bizim için çok önemli. Bu nedenle bu konuyu tekrar tartışmaya aldık. Anketin sonucu ile birlikte tartışma konumuz da büyük ihtimal sonuçlanacaktır. Muhtemelen bir değişikliğe gidilecek gibi, tabi bu değişiklik ne derece olacak o konuda şimdilik bilgi veremiyorum kusuruma bakmayın. Sadece bunları bilin yeter.
Ayrıca önceki mesajlarda e maille kampanyaların gelmesi hakkında bir arkadaş tatlı bir sitemde bulundu, o konuda da bir çalışma içine girdiğimizi belirteyim. Tabi bu çalışma şimdilik test aşamasındadır, eğer sizin de desteğiniz olursa yakın zamanda duyurularak uygulamaya geçecektir. Bunu da buradan müjdeleyeyım.
Şimdilik iyi forumlar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
eskisi daha iyi idi güncel olanlar tek sayfada toplanıyor idi ben eskisi gibi olsun diyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
Fazla bilgi vermem ama şunu söyleyim. Anket bitmedi belki ama neyin ne olduğunu az çok gösterdi. Biz burada anayasa kararını oylamıyoruz, o yüzden memnun olmayan az sayıdaki oy veren üyelerin düşüncesi de bizim için çok önemli. Bu nedenle bu konuyu tekrar tartışmaya aldık. Anketin sonucu ile birlikte tartışma konumuz da büyük ihtimal sonuçlanacaktır. Muhtemelen bir değişikliğe gidilecek gibi, tabi bu değişiklik ne derece olacak o konuda şimdilik bilgi veremiyorum kusuruma bakmayın. Sadece bunları bilin yeter.
Ayrıca önceki mesajlarda e maille kampanyaların gelmesi hakkında bir arkadaş tatlı bir sitemde bulundu, o konuda da bir çalışma içine girdiğimizi belirteyim. Tabi bu çalışma şimdilik test aşamasındadır, eğer sizin de desteğiniz olursa yakın zamanda duyurularak uygulamaya geçecektir. Bunu da buradan müjdeleyeyım.
Şimdilik iyi forumlar

:oke:

rafi1994

rafi1994

Üye
herzaman yenilik iyidir iyi olmuş:oke:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kesinlikle eski hali yeni hali çok parçalanmış sorunlar olsun kampanyalar olsun tek tek kategorilere girmek zorunda bırakıyor..

qirL1903

qirL1903

Üye
Bence böyle daha iyi oLmus..

darülmendep

darülmendep

Üye
Şimdilik iyi forumlar
:megafon:Bunları duymak biraz da olsa içimi rahatlattı. Eski haline dönmesini isteyenler dikkat ederseniz zamanında bu forumu kullanan kullanıcılardır. Yani emeği geçen...
Emekdarları üzmeyin diyorum. Bu yumuşamanız için teşekkürler...:heyo::yuru

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
iyi olan kazanıyor gibi :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Anket sona ermiştir hayırlı olsun.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Değerli arkadaslar,
Gsm bölümünü düzenlememiz ardından üyelerimizden gelen sikayetler üzerine bir anket açtık ve bu anketin oylaması bitti. Gördüğünüz gibi yeni halinden memnun kesim biraz daha baskın. Ancak bu demek degildir ki hiçbirşey yapmayacagiz.. Anket sonucu ve bazı önemli üyelerin yorumlarını göz önüne alarak, Recep (LAZOFLU) bölüm yöneticimizin önerisi üzerine GSM OPERATORLERİ bölümünde aşağıdaki düzenleme yapılmıstır
  • Turkcell Genel Bilgiler /
    Haberler
  • Turkcell Sorun / Destek
  • Turkcell Tarifeleri
  • Turkcell Servisleri
  • Turkcell Kampanyaları
  • Turkcell 3G
  • gnçtrkcll
  • Turkcell Şikayetler
Yeni hâli
  • Türkcell Genel Bilgiler / Haberler
  • Türkcell Şikayet / Sorun / Destek
  • Türkcell Kampanyalar / Tarifeler
  • Türkcell Servisler / 3G
  • gnçtrkcll
................................

• Avea Genel Bilgiler / Haberler
  • Avea Sorun / Destek
  • Avea Tarifeleri
  • Avea Servisleri
  • Avea Kampanyaları
  • Avea 3G
  • Avea - Patlıcan
  • Avea Şikayetler
Yeni hâli
  • Avea Genel Bilgiler / Haberler
  • Avea Şikayet / Sorun / Destek
  • Avea Kampanyalar / Tarifeler
  • Avea Servisler / 3G
  • Avea - Patlıcan
................................
  • Vodafone Genel Bilgiler / Haberler
  • Vodafone Sorun / Destek
  • Vodafone Tarifeleri
  • Vodafone Servisleri
  • Vodafone Kampanyaları
  • Vodafone 3G+
  • Vodafone Şikayetler
Yeni hâli
  • Vodafone Genel Bilgiler / Haberler
  • Vodafone Şikayet / Sorun / Destek
  • Vodafone Kampanyalar / Tarifeler
  • Vodafone Servisler / 3G
Bu ney sağladı ? diye soracak olursanız kafa karıstıracak gereksiz kategori fazlalıgını ortadan kaldırdıgını düşünüyoruz. Gsm bölümümüzü hem ayırarak düzenli hale getirmis olduk hem de birbiriyle alakalı ama ikisinin de aktif oldugu bölümleri birlestirdik.Örnegin Servisler ile 3g kategorileri ayrı iken simdi 3g de bir çeşit servis oldugundan ikisinin birlesimi olan servisler / 3g kategorisi oldu.

Bu sayede hem karısıklık giderilmis hemde daha düzenli, alt forum bazında daha aktif ve takibi kolay bir bölüm yapmıs olduk.

İyi Forumlar :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ortak bir yol izledik ve bu sonuca vardık. Gsm nin kalbi özel olarak kampanyalar bölümünde atacak. Bundan fazla birleştirmeye gidemezdik, zîra düzensizlik tekrar meydana gelecekti. Genel bilgiler ve haberleri şimdilik kafası karışan üyeler için bir forum olarak düşünebiliriz. Her operatörde haberler diye forum aynen bırakıldı , değişmedi. Açacağınız konunun yerini bilmiyorsanız veya kafanız karışırsa her operatörün haberler bölümüne açın uygun görülen alana taşırız fakat aşırı derecede olmasın. Zamanla alışaçağınızı tahmin ediyorum. Iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...