Anketin sonucuna saygı duymak demek, umarım bölüme girmemekle aynı anlama gelmiyordur zira bölüm değiştirildikten sonra eskisi gibi girmedigini duymak üzücü.GSM forumunu zamanında en çok kullanan bir üye olarak "geri dönülmesini istiyorum". Anketin sonucuna saygı duyacağım...
Nee bakmak istediginizi bildikten sonra, heryerde onu karıstırır yine didik didik bulursunuz diye düşünüyorumBence hiç güzel değil. Çok karmaşık! Eskiden istediğimiz bilgiyi tek kategoride görürdük ama şimdi her birşey için ayrı ayrı yerlere bakacağız. Berbat olmuş!!!

Yenilik açısından iyi olmaya çalışılsada bence eski hali daha iyiydi yeni ne çıkarsa çıksın hepsini tek bir kategoriden bakabiliyorduk ve istediğimiz konuya arama yapıp bulabiliyorduk inşallah eski haline dönmesi dileğiyle. Benim bir sorum olacak eskiden yeni kampanyalar mesaj ile geliyordu mahmut askere gitti diyemi gelmiyor sonra mail ile gelecekti ,gelmiyor ve en son olarak teknoloji haberleri mail ile geliyordu oda gelmez oldu ne oluyor maxicep bu günlere eski haliyle geldi çok güzel bir atasözümüz var gelen gideni aratır diye . Cevaplarınızı bekliyorum.
Gelen gideni arattırmıyor. Değişim oluyor. Zamanında 3 kişiydik bölümde, mahmut askere gitti, bilal aramızdan ayrıldı, bende tek kaldım, bunun üstüne özel iş nedeniyle zamanım azaldı. Bu nedenle servisler askıya alındı. Bu yeniliklerin olmayacağı anlamına gelmiyor. Şimdilik kampanyaların anlık olanlarını duyuru şeklinde duyurmaya çalışıyoruz.
Biz zamanında çok paylaştık belki dost forumlardan bile daha hızlı kampanyaları verdik ama artık bilsem bile kampanyayı duyurmak içimden gelmiyor. Sadece benim için değil birçok diğer kişiler için de bu geçerli. Sırf Gsm de aylarca kaldığımı (özellikle 3G günleri) hatırlıyorum ama artık bu olmuyor. Anket sürüyor bakalım neler olacak
Fazla bilgi vermem ama şunu söyleyim. Anket bitmedi belki ama neyin ne olduğunu az çok gösterdi. Biz burada anayasa kararını oylamıyoruz, o yüzden memnun olmayan az sayıdaki oy veren üyelerin düşüncesi de bizim için çok önemli. Bu nedenle bu konuyu tekrar tartışmaya aldık. Anketin sonucu ile birlikte tartışma konumuz da büyük ihtimal sonuçlanacaktır. Muhtemelen bir değişikliğe gidilecek gibi, tabi bu değişiklik ne derece olacak o konuda şimdilik bilgi veremiyorum kusuruma bakmayın. Sadece bunları bilin yeter.
Ayrıca önceki mesajlarda e maille kampanyaların gelmesi hakkında bir arkadaş tatlı bir sitemde bulundu, o konuda da bir çalışma içine girdiğimizi belirteyim. Tabi bu çalışma şimdilik test aşamasındadır, eğer sizin de desteğiniz olursa yakın zamanda duyurularak uygulamaya geçecektir. Bunu da buradan müjdeleyeyım.
Şimdilik iyi forumlar

Fazla bilgi vermem ama şunu söyleyim. Anket bitmedi belki ama neyin ne olduğunu az çok gösterdi. Biz burada anayasa kararını oylamıyoruz, o yüzden memnun olmayan az sayıdaki oy veren üyelerin düşüncesi de bizim için çok önemli. Bu nedenle bu konuyu tekrar tartışmaya aldık. Anketin sonucu ile birlikte tartışma konumuz da büyük ihtimal sonuçlanacaktır. Muhtemelen bir değişikliğe gidilecek gibi, tabi bu değişiklik ne derece olacak o konuda şimdilik bilgi veremiyorum kusuruma bakmayın. Sadece bunları bilin yeter.
Ayrıca önceki mesajlarda e maille kampanyaların gelmesi hakkında bir arkadaş tatlı bir sitemde bulundu, o konuda da bir çalışma içine girdiğimizi belirteyim. Tabi bu çalışma şimdilik test aşamasındadır, eğer sizin de desteğiniz olursa yakın zamanda duyurularak uygulamaya geçecektir. Bunu da buradan müjdeleyeyım.
Şimdilik iyi forumlar
Bunları duymak biraz da olsa içimi rahatlattı. Eski haline dönmesini isteyenler dikkat ederseniz zamanında bu forumu kullanan kullanıcılardır. Yani emeği geçen...

Bu ney sağladı ? diye soracak olursanız kafa karıstıracak gereksiz kategori fazlalıgını ortadan kaldırdıgını düşünüyoruz. Gsm bölümümüzü hem ayırarak düzenli hale getirmis olduk hem de birbiriyle alakalı ama ikisinin de aktif oldugu bölümleri birlestirdik.Örnegin Servisler ile 3g kategorileri ayrı iken simdi 3g de bir çeşit servis oldugundan ikisinin birlesimi olan servisler / 3g kategorisi oldu.Yeni hâli
- Turkcell Genel Bilgiler /
Haberler- Turkcell Sorun / Destek
- Turkcell Tarifeleri
- Turkcell Servisleri
- Turkcell Kampanyaları
- Turkcell 3G
- gnçtrkcll
- Turkcell Şikayetler
................................
- Türkcell Genel Bilgiler / Haberler
- Türkcell Şikayet / Sorun / Destek
- Türkcell Kampanyalar / Tarifeler