GSM Operatörleri Bölümüne Genel Konular, Karsılastırmalar İsteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
GSM Operatörleri Bölümüne Genel Konular, Karsılastırmalar İsteği
İlgili Bölüm yöneticileri dolanırken aklıma geldi ve bir konuya cevap verdikten sonra da baslık açmak istedim.

Örnek:
Her ne kadar fazla anlamasam da, operatörlerin sms paketlerini duyar gibiydim ve her operatörün sitesine girip ufak bir araştırma yaptım sadece arkadasın bir sorusu için

Buradaki yorumum gibi, genel konular açsak diyorum ?

Yani üyeler sormadan, GSM Bölümü altında En Avantajlı Tarife / Konuşma / SMS Paketleri gibi ve bu bölümü olabildigince güncel tutsak ...

Örnek En Avantajlı SMS Paketleri Konusu ( 09.03.2009 tibari ile )
Bunun içerisine, dayanaklarla bu bu operatörün sms kampanyaları sayfaları bunlar bu şu veriyor bu bunu veriyor şu karsılıgında, size şunu öneririz gibisinden ?

Kulağa çok hoş geliyor.
Sık Kullanılanlar a eklenecek bir sayfa olmaya aday hatta ...

GSM Bölümü, yakın zamanda en önemli ve aktif bölümümüz olacak bundan emin olabilirsiniz :) Ancak inşallah sizlerin çabası ile :oke:

Not: Bir portal hazırlıgına girdim ve muhtemelen yaz yada yazı atlatınca, tamamen teknolojik özellikli ve en genis kapsamlı bir portalımız olacak. Gsm Bölümlerine ayrıca burada özel bir sayfa ayıracağız ve avea turkcell vodafone un sayfalarını aynen birebir kendimize geçirip güncel tutacağız ve onlarla aynı sayfada çıkacağız arama sonuclarında. Buna ilaveten, açacağımız bu tarz konular tarife karsılastırmaları güncel kampanyalar, hatta sitelerine koymadan dahi ilgili operatörlerde calisan arkadasların tarifeyi önceden duyurması gibi ilgi uyandıran haberlere yer vereceğiz.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Benim yazdığım mesaj silinmiş! Cevap vermiştim.

piri.reis

piri.reis

Üye
edit.
cevap alındı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sms, konuşma, internet, Bu şekilde alt bölümler oluşsa güzel olur. Çünkü önemli konular oluyor devamlı lazım olacak konular. Bunları üst konu yapsak fazla oluyor. Normal olsa yeni kampanyalar çıkınca gerilere gidiyor görünmüyor. Bu nedenle iyi olur. Her bölümün önemli konularını üst konu yaparak daha düzenli bir forum haline gelebilir. Buda bir ilk olur, diğer forumların hiçbirinde böyle birşey yok. Birde şöyle birşey var. O zaman ana bölüm kaldırılması gerekiyor, ana bölüm ve alt bölümler aynı anda olursa karışıklık olur. Örnek: S60 programlar bölümü 20 bölüm gibi çok bölüme ayrılmıştır, fakat herkes kendi alanındaki bölüme girerek işini hallediyor ve çıkıyor. Farklı düşüncelere sahib olan iki üye birbirleri ile karşılaşmıyor.

"Birlikten kuvvet doğar".

Her ne kadrda güzel gözüksede online sayımızı düşüreceğini sanıyorum. Çünkü herkes kendi ilgilendiği bölüme girip çıkacak, diğer bölümlereden belkide haberleri olmayacak. Ama şimdiki şekli ile açılan bir konu diğer konuyu açıyor ve o bölüme giren tüm üyeler karşılıklı fikirlerle yeni birşeyle öğreniliyor yani birlikten kuvvet doğuyor.

Alt bölümlerin çıkması sitenin kalitesini ve güzelliğini yükselteceğinden şüphem yok. Fakat ayrılmalara yol açacağı içinde bazı şüphelerim var.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Recep bu dediğim olgudaki konular bölümü ilgilendirmiyor aslında yani adı üstünde genel bilgiler

İşte pin puk kodları, imei kodu öğrenme, telefon kapatma açma bilgileri olabilir, sms ayarlarındaki genel seçeneklerin anlatımı, iletim rapor özelligi, hücre bilgi ekranı, hücre yayını mesajları falan bunlar yani. Bunlara genel bilgiler bölümünde yer vermemiz yararımıza olur birde şu var o konu nerde olursa olsun sizin yazdıgınız ve yararlı bir konu ise zaten örnek; furbol hücre yayını kodu diye google da aram arattıgında bizim site ilk sayfada çıkacaktır kesinlikle.

, aramasında şu an ilk sayfada çıkıyor olmamız gibi ( yeni açtıgım konuya yönleniyor )

Bizim sayfaya ne kadar giriş olursa bu aramalardan, zamanla o kadar üst sıraya da çıkılıyor kısaca bu tip aramalarda ilk sıralara çıkmamız mümkün. Google bizden yararlı veri bekliyor sadece .. :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tamam ozan dediğini anladım. Biraz geniş kapsamlı bir şekilde yorum yaptım. Google'ye çıkmak kadar aktif üyelerimizin forumda daha rahat ve keyifle yararlanabilmeleri için küçük bir yorum yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt