GSM faturalarına zam geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
GSM faturalarına zam geliyor
12 paket sigara alacağına evini bir yıllığına depremden koru
BTK, GSM şirketlerinin cep telefonu ve haberleşme hizmetleri ücretlerine uygulayacağı azami tarife sınırlarını yüzde 5.7 oranında artırdı.Yeni tarife 1 Nisan'dan itibaren başlayacak

Mobil Elektronik Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesi'ni yeniden düzenleyen Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), GSM şirketlerinin cep telefonu ve haberleşme hizmetleri ücretlerine uygulayacağı azami tarife sınırlarını yüzde 5.7 oranında artırdı. Yeni tarife, 1 Nisan 2013 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak. GSM şirketleri, ücretleri belirlerken BTK'nın belirlediği tavan fiyatları aşamayacak.

5.7 ARTTIRILDI

Yeni tarife değişikliklerine göre, cep telefonlarından sabit hatlara ve cepten cebe aramalarda ücret tavanı yüzde 5.7 artırılarak 41.54 kuruştan 43.89 kuruşa, yurt dışını arama ücreti de 4.38 liradan 4.63 liraya çıkartıldı.
 


Kerim.

Kerim.

Üye
Herşeye gelsin zaten a........
 
anisti

anisti

Üye
oh oh bir kazık daha.........
 
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Herseye zam zam en guzelı yasamamak turkıyede
 
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
yakında Şener Şen in çıplak vatandaş filmindeki gibi sokaklara dökülür bu millet :( her şeyimiz vergi oldu . ....
 
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Kabak tadı verdi bu hükümet bir partiyi üç kere iktidar seçersen uçak kalkar.
 

MaxipmaN

Üye
param olsa da kaçsaydım şu ulkeden
 
alenkolik

alenkolik

Üye
Son 10 yildir ülke surekli büyüyor diyen ahmaklar. Bu son 10 yılda vatandaşın cebine el uzatildigi kadar hicbir zaman uzatilmadi. Ota b.ka vergiler aliniyor. Vatandas fakirlestikce ulke nasil buyuyor anlamiyorum. Bunlar fakirden alip zengine veriyorlar ve kopek gibi yasayin diyorlar resmen. Bankalar devlet kurumlari ozel kurumlar kopruler otoyollar taşıtlar akaryakitlar.... herseyden ama herseyden cılkını cikartircasina vergi alınıyor ve ben bu son 10 yildir şuna anlam veremiyorum kimsenin de sesi çıkmıyor. Bizim bu millete ne oldu veya neler oluyor. Eskiden sokaklara dökülür hak arardilar. Şimdi birileri agizlarinin orta yerine ..... çok yaşa diyor herkes. Siyaset yapmanin yeri degil burasi ama müthiş koyun olduk. Bu yüzden beter ol turk milleti diyorum. Herkes hakettigi gibi yaşar. Bizde bunu hakediyoruz. Bakan çıkar 700 tl ile ziyadesiyle gecinilir derse ve bu millete gikini cikartmaz mal gibi dinlerse herkes hayatindan memnun demektir. Kimse sikayet etmesin. Kicimiza giren ve girecek olan daha nice vergiler hayırlı olsun.
 
PriZm

PriZm

Üye
Verin zamı verin.Zaten pahalılıktan yaşanılmıyor beter edin.

Şu üniversite işi hallolduktan sonra ilk işim bu ülkeden gitmek ve New Jersey de yaşayan akrabalarımın yanında yaşamak.

Malesef insanı artık kendi ülkesinden nefret ettirecek düzeye getirdiler.Yazık..
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Konu amacından ve içeriğinden tamamen uzaklaşmış :locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt