NeedLeFLuff
Üye
GS liler kesin okuyun Ümit Karan ve Saidou
Ümit Karan ve Saidou
Haftaya damgasını vuranlar arasında Gerets başta!
Gerets için doğru yaptı da diyebilirsiniz, Ümit Karan’ı ilk 11’de oynatmamakla hata etti de diyebilirsiniz.
Galatasaray galip gelince Gerets haklı çıktı ama bu işin bir de vicdan hesabı var!
“Futbolda vicdan yoktur üç puan vardır” diyorsanız Gerets bir kez daha haklı.
Ben itiraz ediyorum!
Ümit Karan olayında neresinden bakarsanız bakın çocuğa yazık ediliyor!
Gerets; “ben bir taktik olarak Ümit’i son 15 dakikada oynattım” diyorsa...
Hemen şu soruyu sorarım;
İlk 4 hafta beş gol atmış bir adam, hep sonraları oyuna giriyorsa ve son 15 dakikada yine 2 gol buluyor ve oynatılmıyorsa, o zaman; 450 dakika sahada kalıp da tıkı olmayanı neden oynatıyorsun? Bu da mı taktik?
Bunun adı hak yemek!
Heinz bulunmaz Hint kumaşı mı ki...
Son anda geliyor, dün bir bugün iki hemen takıma konuyor, demek Gerets ondan bir şeyler bekliyor... Heinz daha kendini kanıtlamamış, takıma yabancı, lisan bilmiyor, uyum sorunu olabilir! Buna rağmen Gerets onu oynatıyor da golleriyle takımını kurtaran Ümit Karan’ı oynatmıyor?
Keza mevsim başından beri (Haziran) forma kapmak için rekabet içinde ter akıtan iyi niyetle takıma girme savaşı verenler nasıl oluyor da bir anda dışlanıp Heinz oynuyor. Ümit Karan’a yapılan gibi önce Altan’la başlansa sonra Heinz girse n’olur? Hiç olmazsa Altan’ın moralinin dibine dinamit konmaz!
Nitekim Gerets;
Heinz ve İliç’i oyundan alıyor Ümit Karan ve Altan girince Galatasaray Ümit’in ayağından 2 golle maçı alıyor.
O zaman Bay Gerets bir yerde hata yapıyor!
Bitmedi!
Gerets bugüne kadar İliç’i de bazı maçlarda oynatmadı. Sıvasspor karşısında ne bekledi de yeni Heinz ile İliç’i ilk 11’de sahaya sürdü? Sonra çıkardı!
Yine bitmedi!
Takımın en iyileri Saidou ve Ümit Karan. İkisi de geçmişte kiralandılar. Saidou Malatya, Ümit Karan Ankaraspor’a...
Sonra geldiler Galatasaray’ı kurtaranlar oldular!
Hagi de aynı hataya düşmüştü!
Yazık değil mi Galatasaray’a, bu ikili oynasa belki geçen seneki şampiyonluk kaçmazdı!
Bu reçeteyi yazan kim?
Yönetime sorarsanız;
Biz hocamıza karışmayız deniyor! O ne isterse onu yaparız deniyor. Doğrudur ama;
Transfer döneminde niye Hagi ve Gerets’in istedikleri alınmıyor da yönetimin gücünün yettikleri alınıyor. Bu da doğru olarak kabul edilebilir ama o zaman demek Hocaların dediği olmuyor.
İş takım kurmaya gelince yönetim biz hocaya karışmayız nakaratını tekrarlıyor.
Ama; Saidou takımdan kesiliyor, itilip kakalanıyor, Ümit ya sürülüyor ya oynatılmıyor, her seferinde de bu ikili takımı kurtarıyor.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
Hocalar özerk mi?
Bağımlı mı?
Kim veriyor bu reçeteyi hocalara!
Benim altını çizmek istediğim konular bunlar.
Sıvasspor maçı ve sonucu değil.
Maç kazanıldı Galatasaraylılar mutlu.
Ama kazın ayağı öyle değil!
Takım olabilmenin yolu hakkaniyetten geçer, birbirine güven duyacaksın. Hocam beni inkar etmez diyeceksin! Bugün için Gerets de bocalıyor.
Bu; Gerets iyi hoca değil manasına gelmez!
Ortada aşılamayan acabalar var!
Galatasaray bir an önce doğruyu bulmalı.
Sıvasspor; ikinci ligden yeni gelmiş bir takım çok da başarılı futbol oynuyor.
Sıvasspor’u kutluyorum.
Hakkı’nın yaptığı penaltı talihsiz bir an!
Be çocuk bari topu tutacaksın niye 18’in içine taşıyorsun yuvarlağı!
Hakem haklı başka verecek ceza yok!
Ümit Karan’ı da öpüyorum. Attığı gol muhteşemdi.
arkadaşlar benim çok beğendiğim ir yorumdu sizlerle paylaşmak istedim haa unutmadan yorum cu OSMAN TANBURACI saygılar...
Haftaya damgasını vuranlar arasında Gerets başta!
Gerets için doğru yaptı da diyebilirsiniz, Ümit Karan’ı ilk 11’de oynatmamakla hata etti de diyebilirsiniz.
Galatasaray galip gelince Gerets haklı çıktı ama bu işin bir de vicdan hesabı var!
“Futbolda vicdan yoktur üç puan vardır” diyorsanız Gerets bir kez daha haklı.
Ben itiraz ediyorum!
Ümit Karan olayında neresinden bakarsanız bakın çocuğa yazık ediliyor!
Gerets; “ben bir taktik olarak Ümit’i son 15 dakikada oynattım” diyorsa...
Hemen şu soruyu sorarım;
İlk 4 hafta beş gol atmış bir adam, hep sonraları oyuna giriyorsa ve son 15 dakikada yine 2 gol buluyor ve oynatılmıyorsa, o zaman; 450 dakika sahada kalıp da tıkı olmayanı neden oynatıyorsun? Bu da mı taktik?
Bunun adı hak yemek!
Heinz bulunmaz Hint kumaşı mı ki...
Son anda geliyor, dün bir bugün iki hemen takıma konuyor, demek Gerets ondan bir şeyler bekliyor... Heinz daha kendini kanıtlamamış, takıma yabancı, lisan bilmiyor, uyum sorunu olabilir! Buna rağmen Gerets onu oynatıyor da golleriyle takımını kurtaran Ümit Karan’ı oynatmıyor?
Keza mevsim başından beri (Haziran) forma kapmak için rekabet içinde ter akıtan iyi niyetle takıma girme savaşı verenler nasıl oluyor da bir anda dışlanıp Heinz oynuyor. Ümit Karan’a yapılan gibi önce Altan’la başlansa sonra Heinz girse n’olur? Hiç olmazsa Altan’ın moralinin dibine dinamit konmaz!
Nitekim Gerets;
Heinz ve İliç’i oyundan alıyor Ümit Karan ve Altan girince Galatasaray Ümit’in ayağından 2 golle maçı alıyor.
O zaman Bay Gerets bir yerde hata yapıyor!
Bitmedi!
Gerets bugüne kadar İliç’i de bazı maçlarda oynatmadı. Sıvasspor karşısında ne bekledi de yeni Heinz ile İliç’i ilk 11’de sahaya sürdü? Sonra çıkardı!
Yine bitmedi!
Takımın en iyileri Saidou ve Ümit Karan. İkisi de geçmişte kiralandılar. Saidou Malatya, Ümit Karan Ankaraspor’a...
Sonra geldiler Galatasaray’ı kurtaranlar oldular!
Hagi de aynı hataya düşmüştü!
Yazık değil mi Galatasaray’a, bu ikili oynasa belki geçen seneki şampiyonluk kaçmazdı!
Bu reçeteyi yazan kim?
Yönetime sorarsanız;
Biz hocamıza karışmayız deniyor! O ne isterse onu yaparız deniyor. Doğrudur ama;
Transfer döneminde niye Hagi ve Gerets’in istedikleri alınmıyor da yönetimin gücünün yettikleri alınıyor. Bu da doğru olarak kabul edilebilir ama o zaman demek Hocaların dediği olmuyor.
İş takım kurmaya gelince yönetim biz hocaya karışmayız nakaratını tekrarlıyor.
Ama; Saidou takımdan kesiliyor, itilip kakalanıyor, Ümit ya sürülüyor ya oynatılmıyor, her seferinde de bu ikili takımı kurtarıyor.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
Hocalar özerk mi?
Bağımlı mı?
Kim veriyor bu reçeteyi hocalara!
Benim altını çizmek istediğim konular bunlar.
Sıvasspor maçı ve sonucu değil.
Maç kazanıldı Galatasaraylılar mutlu.
Ama kazın ayağı öyle değil!
Takım olabilmenin yolu hakkaniyetten geçer, birbirine güven duyacaksın. Hocam beni inkar etmez diyeceksin! Bugün için Gerets de bocalıyor.
Bu; Gerets iyi hoca değil manasına gelmez!
Ortada aşılamayan acabalar var!
Galatasaray bir an önce doğruyu bulmalı.
Sıvasspor; ikinci ligden yeni gelmiş bir takım çok da başarılı futbol oynuyor.
Sıvasspor’u kutluyorum.
Hakkı’nın yaptığı penaltı talihsiz bir an!
Be çocuk bari topu tutacaksın niye 18’in içine taşıyorsun yuvarlağı!
Hakem haklı başka verecek ceza yok!
Ümit Karan’ı da öpüyorum. Attığı gol muhteşemdi.
arkadaşlar benim çok beğendiğim ir yorumdu sizlerle paylaşmak istedim haa unutmadan yorum cu OSMAN TANBURACI saygılar...