hasisa
Üye
<div class='quotetop'>(kerelektronik @ Nov 28 2005, 09:41 PM) [post=216775]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(azizsebetay @ Nov 28 2005, 12:18 AM) [post=216236]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Argo sözler kullanmak yasaktır bu şekilde ukalaca bir tavır aldığın için gerekli cezaları alacaksın...
Not: Caine arkadaşım ben bu mesajı görmedim görseydim isterse babamın oğlu olsun affetmem
[/b][/quote]
Duyanda adamı asacaksınız, doğrayacaksınız filan zanneder.Abartmayın kardeşim.Silin mesajı gitsin.
Ne ceza verdiniz kardeşim adama? Onun sayesinde üye oldum ben.
Lütfedipte adama gönderin ne ceza aldığını tabi zahmet olmazsa.
[/b][/quote]
iyi diyorsunda burada her argo konuşanın mesajını silerlerse bu iş olmaz.
bu forumda argo konuşan cezasını çeker.
onun sayesinde üye olman onu kayırmanı gerektirmez aksine senin özellikle ikaz etmen gerekir.
burada yaşlısı genci güzel bir ortam oluşturmak niyetimiz.
<div class='quotetop'>(azizsebetay @ Nov 28 2005, 12:18 AM) [post=216236]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Argo sözler kullanmak yasaktır bu şekilde ukalaca bir tavır aldığın için gerekli cezaları alacaksın...
Not: Caine arkadaşım ben bu mesajı görmedim görseydim isterse babamın oğlu olsun affetmem
[/b][/quote]
Duyanda adamı asacaksınız, doğrayacaksınız filan zanneder.Abartmayın kardeşim.Silin mesajı gitsin.
Ne ceza verdiniz kardeşim adama? Onun sayesinde üye oldum ben.
Lütfedipte adama gönderin ne ceza aldığını tabi zahmet olmazsa.
[/b][/quote]
iyi diyorsunda burada her argo konuşanın mesajını silerlerse bu iş olmaz.
bu forumda argo konuşan cezasını çeker.
onun sayesinde üye olman onu kayırmanı gerektirmez aksine senin özellikle ikaz etmen gerekir.
burada yaşlısı genci güzel bir ortam oluşturmak niyetimiz.