Gs 0-1 Fb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasisa

hasisa

Üye
<div class='quotetop'>(kerelektronik &#064; Nov 28 2005, 09&#58;41 PM) [post=216775]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(azizsebetay &#064; Nov 28 2005, 12&#58;18 AM) [post=216236]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Argo sözler kullanmak yasaktır bu şekilde ukalaca bir tavır aldığın için gerekli cezaları alacaksın...

Not: Caine arkadaşım ben bu mesajı görmedim görseydim isterse babamın oğlu olsun affetmem
[/b][/quote]

Duyanda adamı asacaksınız, doğrayacaksınız filan zanneder.Abartmayın kardeşim.Silin mesajı gitsin.
Ne ceza verdiniz kardeşim adama? Onun sayesinde üye oldum ben.

Lütfedipte adama gönderin ne ceza aldığını tabi zahmet olmazsa.
[/b][/quote]
iyi diyorsunda burada her argo konuşanın mesajını silerlerse bu iş olmaz.
bu forumda argo konuşan cezasını çeker.
onun sayesinde üye olman onu kayırmanı gerektirmez aksine senin özellikle ikaz etmen gerekir.
burada yaşlısı genci güzel bir ortam oluşturmak niyetimiz.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kerelektronik &#064; Nov 28 2005, 09&#58;41 PM) [post=216775]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(azizsebetay &#064; Nov 28 2005, 12&#58;18 AM) [post=216236]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Argo sözler kullanmak yasaktır bu şekilde ukalaca bir tavır aldığın için gerekli cezaları alacaksın...

Not: Caine arkadaşım ben bu mesajı görmedim görseydim isterse babamın oğlu olsun affetmem
[/b][/quote]

Duyanda adamı asacaksınız, doğrayacaksınız filan zanneder.Abartmayın kardeşim.Silin mesajı gitsin.
Ne ceza verdiniz kardeşim adama? Onun sayesinde üye oldum ben.

Lütfedipte adama gönderin ne ceza aldığını tabi zahmet olmazsa.
[/b][/quote]

http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=21913

Burada ceza sebebi belirtildi zaten foruma grmek istediğinde ne kadar cezalı olduğu yazacak...

Abartmayın demişsin o zaman herkes küfür etsin hakaret etsin bizde görmezden gelip silemem sence olacak iş mi? Kimsenin ayrılcağı yoktur Forum kurallarında yazan kurala karşı gelenler cezasını çekmek konumundadır...

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Nov 28 2005, 04&#58;52 PM) [post=216564]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Caine arkada&#351;&#305;m bize burada yazacap&#305;na mesaj&#305; &#351;ikayet etsen çoktan gereken yap&#305;l&#305;rd&#305;.. Ama yönetimden birine pm de&#287;il mesaj&#305; &#351;ikayet et o zaman gereken yap&#305;lmazsa hakl&#305;s&#305;n...

Ama önce kendi üzerimize dü&#351;eni yapal&#305;m..
[/b][/quote]

adam bana özelden bir laf söylemdiki ben yönetime &#351;ikayet edeyim. senin ve di&#287;er modlar önünde apac&#305;k yazm&#305;&#351;da görmüyormusun benim &#351;ikayetimi veya tepkimi bekliyorsun? ben kendi üstüme dü&#351;eni yapar&#305;mda önce sizler sitede üstünüze dü&#351;eni yapip bi gözgezdirseniz veya dikkatlice baksan&#305;z daha iyi olmaz m&#305;? herkesin görevi kendine bu arada gerekeni geçte olsa yapt&#305;&#287;&#305;n için ve müdahalen için t&#351;kler...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yöneticiler her topici tek tek gezip ne var ne yok diye bakıyor mu sanıyorsun?? Öyle birşey asla yok..

Zaten onun olması için sürekli on-line yöneticiler olması lazım ve kimsenin tek işi maxicep değil..

Ayrıca mesajı raporlama fonksiyonu ne için kullanılır burada kullanılmayacaksa.?

Caine

Caine

Üye
ben modlar her topiği dolaşsın demiyorum sadece gözünüz önünde olan bir msjdı ve arkadaşımızın yazdığı lafdan sonrada epey msjlar yazılmış. kimse görmemiş nedense. neyse uzatmaya gerek yok gereken yapıldıysada sorun yok demektir. iyi akşamlar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Caine

senin ve diğer modlar önünde apacık yazmışda görmüyormusun benim şikayetimi veya tepkimi bekliyorsun[/b][/quote]

Ama buradan öyle bir anlam çıkıyor.. Neyse;

Herkese İyi Yazışmalar...

Caine

Caine

Üye
anlayan anlar demişim sende bu yönde anlamışsın. neyse sorun yok. herkese hayırlı akşamlar iyi yazışmalar...

kerelektronik

Üye
[/quote]
onun sayesinde üye olman onu kayırmanı gerektirmez aksine senin özellikle ikaz etmen gerekir.
[/quote]

Site ismi vermek istemiyorum çünkü reklam yapmak yasak.Siyaset serbest kürsü forumlarında insanlar birbirlerine neler demiyor.Böyle bir durumda uygulanan yöntem mesajın silinmesi ve devamlı tekrarı durumunda birkaç günlük cezadır.

Tabi bu forumlarda modlar sürekli online.van hoydonk söylemiş zaten sürekli online mod olmuyor diye forumda,bu açık bir eksiklik.

Bu şekilde insan kaybedersiniz.İnsanın olduğu yerde problemler olacaktır.Benim içime sindiremediğim bu arkadaş genelde başka cep forumlara takıldığı halde etrafa maxicepin reklamını yapmaktaydı.

Bence ceza almasıda caine nin kışkıtmasından başka birşeyden değil.Neyse dilerim söylediklerimiz dikkate alınır.Saygılar

Caine

Caine

Üye
[quote name=&#39;kerelektronik&#39; date=&#39;Nov 29 2005, 01:24 AM&#39; post=&#39;251341&#39;]
[/quote]
[/quote]

Site ismi vermek istemiyorum çünkü reklam yapmak yasak.Siyaset serbest kürsü forumlarında insanlar birbirlerine neler demiyor.Böyle bir durumda uygulanan yöntem mesajın silinmesi ve devamlı tekrarı durumunda birkaç günlük cezadır.

Tabi bu forumlarda modlar sürekli online.van hoydonk söylemiş zaten sürekli online mod olmuyor diye forumda,bu açık bir eksiklik.

Bu şekilde insan kaybedersiniz.İnsanın olduğu yerde problemler olacaktır.Benim içime sindiremediğim bu arkadaş genelde başka cep forumlara takıldığı halde etrafa maxicepin reklamını yapmaktaydı.

Bence ceza almasıda caine nin kışkıtmasından başka birşeyden değil.Neyse dilerim söylediklerimiz dikkate alınır.Saygılar
[/quote]
bak kardeşim burası serbest siyasi kürsülerin olduğu siyasi siteler veya ona benzer siteler değil. burda herkes aile gibidir ve birbirlerine daima saygılıdır. benim senin o arkadaşınla alıp veremediğim yoktur ve ilkkez adını ve kendisini bu konuda görmüşümdür kastımda yoktur ama sen kalkıp benim kışkırttığımı söylüyorsun? eğer birisinin yanlış olduğunu belirttmek kışkırtmak ise evet ben yaptım ve aynı şekilde rastlarsam gene aynısını yaparım... bendende saygılar

Roy

Roy

Üye
Ne destan yazdık,ne efsane yarattık sadece tarihi vazifemizi yaptık

Bazı arkadaşlar şans gibi laflar etmiş,şans olsaydı fenerbahçede tarihi skor olurdu..

Salihyet

Salihyet

Üye
bence mesela çok uzadı ...

oteb

Üye
Fenerle Cimbomla ilgili bişeyler yazayım dedim, bak gene neler olmuş neler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...