Gs 0-1 Fb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
İyi ve akıllı oynadık ve sonucu da hakketik.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anelka becerikli olsa tarihi fark olurdu..

taz_crash

taz_crash

Üye
<u>1-0 olsun bizim olsun </u>

SANCAR

SANCAR

Üye
arkadasla marlborosuna iddiaya girmiştik ehehe fener saolsun

__Midas__

__Midas__

Üye
yavrum fener bitirmiş olayı...

azizsebetay

Üye
Argo sözler kullanmak yasaktır bu şekilde ukalaca bir tavır aldığın için gerekli cezaları alacaksın...

Not: Caine arkadaşım ben bu mesajı görmedim görseydim isterse babamın oğlu olsun affetmem

ibonline

ibonline

Üye
<div class='quotetop'>(symbianboy &#064; Nov 27 2005, 10&#58;48 PM) [post=216130]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
1 - 0 olsun bizim olsunderken bunu fenere dememiştim tüh ters tepti sonuç offf
[/b][/quote]

iyi tahmin
sakın iddaa midda oynama

darkred

darkred

Üye
ben başka bir konuda sölemiştim fener alır maçı yada berabere biter diye

walla BJK de yenmiş sivasspor u nasıl olduysa

fenerlileri tebrik ediyorum.gs lilerede sağlık olsun demekten başka dicek bişi bulamıyorum...

DefectoR

yaw ben o kadar gittim istanbula maça bilet bulamadım da maçın özetini lzlerken dikkatimi çeken bişi vardı sanırım Galatasaray&#39;da oyuncu eksikliği vardı voleybol takımından bir arkadaşı futbol takımına almışlar o da garibanım napsın kendini voleybol maçında sanmış neyse kırmızı yedi onların rengi o

hidayet

hidayet

Üye
ben bir galatasaray&#39;lı olarak yazıyorum
böyle bir yönetim böyle bir futbol olduktan sonra bu takım hiçbir halt yiyemez
maçın daha 5 inci dakikasından itibaren ben sonucu hissetmeye başladım tek üzüldüğüm şey taraftarımızdır bu taraftara yazık neyse daha fazla uzatmak istemiyorum fenerbahçe&#39;lileri tebrik ederim

oteb

Üye
Nerde o eski Fener-Galatasaray maçları. Hiç tadı yoktu maçın. Ligde de Fenerin rakibi yok...

cllgr

cllgr

Üye
liglerin tadı kaçtı,eski rekabetler kalmadı.fb lileri tebrik ediyorum.bu senede şampiyon olacaklar böyle giderse.zorluyacak rakip yok karşılarında.futbolda bezginlik,yorgunluk var,takımlar futbol oynuyamıyorlar eskisi gibi.

DefectoR

Falla bir Fenerbahçeli olarak şunu çok istiyorum 4 büyüklerimizin şuan hepsinin aynı düzeyde olmasını o zaman ligin tadı çıkar ve şimdiki kasyeri spor erciyes ve sivas gibi takımların da 4 büyükleri zorlamasını isterdim bence lig böyle olmalı ama Ülkemizin kalitesi gerçekten çok düştü

Aeon

Üye
Ben de bir Galatasaraylı olarak Feneri tebrik ediyorum.Bu Galatasaray yönetimi istifa etsin artık ama

tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
şampiyon FENERBAHÇE&#39;miz olacak ya öyle olacak ya da böylr bu şampiyonluğu elimizden kimse

alamaycak

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(azizsebetay &#064; Nov 28 2005, 12&#58;18 AM) [post=216236]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Edit
[/b][/quote]

hop hoppp diyip duracannn. kulland&#305;&#287;&#305;n laflara dikkat et ve efendi ol...
saolsun her ufak ayr&#305;nt&#305;y&#305; gören mod arkada&#351;lar konu fener gs olunca nedense yanda&#351;lar&#305;na uyar&#305; ve ikazda dahi bulunmuyorlar... herkes haddini bilecv ek tak&#305;m&#305;n&#305;da adam gibi destekleyecek. iki tak&#305;m&#305;nda ne durumda olduklar&#305; belliydi. kimse kimseden üstün de&#287;ildi. ne fener nede gs iyi top oynamad&#305; ama herzamanki gibi fener &#351;ansl&#305;yd&#305; ve ald&#305;. tebrik ediyoruz ammmaaaaa böyle terbiyesiz ve seviyesiz konu&#351;malar yapmayacaks&#305;n&#305;z ve yapanlar&#305;da uyaracaks&#305;n&#305;zzz. Saniyorum anlayan anlad&#305;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Caine arkadaşım bize burada yazacapına mesajı şikayet etsen çoktan gereken yapılırdı.. Ama yönetimden birine pm değil mesajı şikayet et o zaman gereken yapılmazsa haklısın...

Ama önce kendi üzerimize düşeni yapalım..

CooL'n'Quiet

Üye
üle şu dünyada samiyende gs&#39;yi yenmekten daha büyük zevk varmı be : D
ah ulan alex olcaktı.. anelka gününde olcaktıı neler olcaktı neler...
bunada şükür

ardaca

Üye
=====alıntıdır=====
İstanbul Mecidiyeköyde Ava Cıkan Aslan Hiç beklemediği bir şekilde Kanaryanın Saldırısına uğramış ve aldığı darbe sonucu kuş gribine yakalnmıştır Acil olarak taksim ilk yardım hastenesine kaldırılmıştır ve cok acele sarılacivert kana ihtiyat vardır kan verebileklerin taksim ilk yardım hastanesine gelmeleri önemle rica olunur.
diğer kuşların saldırısından korkan güvenlik güçleri cevrede canlı kuş uçurtmadıkları ve olaya karışan zanlıların
İstanbul Kartal Samandıra`da gizlendikleri yerde yapılan baskın sonucu yakalandıkları ve polis karakolunda sorgularının devam ettiği ve alınan son bilgiye göre adliyeye sev edileciği öğrenilmiştir.
kesinlikle çelenk gönderilmemesi bağış yapmak isteyenlerin bütün bankaların ortak hesaba para yatırmaları hesab no 1905
bağış yapanlara ali samiyenden kırık saldalye ve bir sonraki fenerbahce maçına bilet verileği ve detaylı bilgi almak isteyenlerin ziyaret etmeleri önemle rica olunur yeni bir gelişme olduğu taktirde ayrıca bilgi verileği kamuoyuna saygı ile duyurulur

bu da öylesine

kerelektronik

Üye
<div class='quotetop'>(azizsebetay &#064; Nov 28 2005, 12&#58;18 AM) [post=216236]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Argo sözler kullanmak yasaktır bu şekilde ukalaca bir tavır aldığın için gerekli cezaları alacaksın...

Not: Caine arkadaşım ben bu mesajı görmedim görseydim isterse babamın oğlu olsun affetmem
[/b][/quote]

Duyanda adamı asacaksınız, doğrayacaksınız filan zanneder.Abartmayın kardeşim.Silin mesajı gitsin.
Ne ceza verdiniz kardeşim adama? Onun sayesinde üye oldum ben.

Lütfedipte adama gönderin ne ceza aldığını tabi zahmet olmazsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...