H-RAP iyi
Sago.Kaf-Kef Üye kendini biraz geliştirde öyle at yoksa grogi bi diss atar rap hayatın baslamadan biter
Metin MF Üye Konu Sahibi Sago.Kaf-Kef' Alıntı: kendini biraz geliştirde öyle at yoksa grogi bi diss atar rap hayatın baslamadan biter Genişletmek için tıkla ...
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: kendini biraz geliştirde öyle at yoksa grogi bi diss atar rap hayatın baslamadan biter Genişletmek için tıkla ...
Metin MF Üye Konu Sahibi Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Ciddiyim. Genişletmek için tıkla ... Hidraya cevap veremedi
Haluk. Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: Ben de Metin. Genişletmek için tıkla ... Sen kendini hidra'yla bir mi tutuyosun tabi seni aşalamak için söylemiyorum. sadece hidra'yla sen bir değilsin - - - Eklendi - - - Hidra'ya cevap veremez ama bi bakarsın sana cevap verir.
Sagopa Kajmer' Alıntı: Ben de Metin. Genişletmek için tıkla ... Sen kendini hidra'yla bir mi tutuyosun tabi seni aşalamak için söylemiyorum. sadece hidra'yla sen bir değilsin - - - Eklendi - - - Hidra'ya cevap veremez ama bi bakarsın sana cevap verir.
Sago.Kaf-Kef Üye Haluk.' Alıntı: Sen kendini hidra'yla bir mi tutuyosun tabi seni aşalamak için söylemiyorum. sadece hidra'yla sen bir değilsin - - - Eklendi - - - Hidra'ya cevap veremez ama bi bakarsın sana cevap verir. Genişletmek için tıkla ... Aynen. Metin, arkadaşım kendini riske atma valla rezil olursun.
Haluk.' Alıntı: Sen kendini hidra'yla bir mi tutuyosun tabi seni aşalamak için söylemiyorum. sadece hidra'yla sen bir değilsin - - - Eklendi - - - Hidra'ya cevap veremez ama bi bakarsın sana cevap verir. Genişletmek için tıkla ... Aynen. Metin, arkadaşım kendini riske atma valla rezil olursun.