Greenify v2.8 beta 3 (Donate)

Sponsorlu Bağlantılar

bilal72

bilal72

Üye
Bunu dene

bilal72

bilal72

Üye
Bu sefer işe yaraması gerekir

S. TAN

Üye
Bu sefer işe yaraması gerekir
Dostum bira geç cevap yazdım telefon çöktü. Telefonu şimdi açtım .

SM-G900FQ ile uygulamasından gönderildi.

S. TAN

Üye
Bunu dene
Şimdi bu linki denicem teşekkür ederim

S. TAN

Üye
Şimdi bu linki denicem teşekkür ederim

Bu da olmadı dostum hata verdi

bilal72

bilal72

Üye
Hocam burdakılerı tek tek denemenı tavsiye ederim

S. TAN

Üye
Hocam burdakılerı tek tek denemenı tavsiye ederim

Dostum bunların hepsini tek tek denedim bir kısmı hata verdi bir kısmı yazılımı bozdu. Yani yine olmadı[emoji36]

S. TAN

Üye
Dostum bunların hepsini tek tek denedim bir kısmı hata verdi bir kısmı yazılımı bozdu. Yani yine olmadı[emoji36]

Ayrıca ilgin için çoook teşekkür ederim. Ben çok uğraşmıştım yapamayınca form sitesine yazma gereğini hissettim kendimde .Garip ama olmuyor anlamadım.[emoji36]

bilal72

bilal72

Üye
İlk başlarda samsung s5 bootlop oluyor diye duymuştum demekki hala çözümünü bulamamışlar kusura bakma hocam çözüm bende bulamadım

S. TAN

Üye
İlk başlarda samsung s5 bootlop oluyor diye duymuştum demekki hala çözümünü bulamamışlar kusura bakma hocam çözüm bende bulamadım
Dostum ilgin için tekrardan teşekkür ederim 2 gündür uğraşıyorum ve birçok yükleme yaptım ama garip hiçbiri olmuyor.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Dostum ilgin için tekrardan teşekkür ederim 2 gündür uğraşıyorum ve birçok yükleme yaptım ama garip hiçbiri olmuyor.

Dostum çok uğraşmışsın.Bu tarz uygulamalarla fazla uğraşmanı tavsiye etmem.Özellikle de sistem uygulamalarını uyutmak sıkıntılı.Sen sadece kamerayı uyutursun ama kamerayı kullanan başka bir uygulamada sorun çıkabilir.Chazı rootla, donation yap tamamdır zaten sistem uygulamalarının birçoğunu uyutabiliyorsun.Tabi xposed gibi olmuyor ama çokta uğraşma derim ben

S. TAN

Üye
Dostum çok uğraşmışsın.Bu tarz uygulamalarla fazla uğraşmanı tavsiye etmem.Özellikle de sistem uygulamalarını uyutmak sıkıntılı.Sen sadece kamerayı uyutursun ama kamerayı kullanan başka bir uygulamada sorun çıkabilir.Chazı rootla, donation yap tamamdır zaten sistem uygulamalarının birçoğunu uyutabiliyorsun.Tabi xposed gibi olmuyor ama çokta uğraşma derim ben
Dostum xposed yüklememin amacı sadece greenif değil bu tarz programları gerektiği şekilde çalıştıra bilmek. (telefon rootlu) Teşekkür ederim ...

Üst Alt