Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıca ilgin için çoook teşekkür ederim. Ben çok uğraşmıştım yapamayınca form sitesine yazma gereğini hissettim kendimde .Garip ama olmuyor anlamadım.[emoji36]
SM-G900FQ ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamasından gönderildi.
bilal72
Üye
İlk başlarda samsung s5 bootlop oluyor diye duymuştum demekki hala çözümünü bulamamışlar kusura bakma hocam çözüm bende bulamadım
Dostum çok uğraşmışsın.Bu tarz uygulamalarla fazla uğraşmanı tavsiye etmem.Özellikle de sistem uygulamalarını uyutmak sıkıntılı.Sen sadece kamerayı uyutursun ama kamerayı kullanan başka bir uygulamada sorun çıkabilir.Chazı rootla, donation yap tamamdır zaten sistem uygulamalarının birçoğunu uyutabiliyorsun.Tabi xposed gibi olmuyor ama çokta uğraşma derim ben
Dostum çok uğraşmışsın.Bu tarz uygulamalarla fazla uğraşmanı tavsiye etmem.Özellikle de sistem uygulamalarını uyutmak sıkıntılı.Sen sadece kamerayı uyutursun ama kamerayı kullanan başka bir uygulamada sorun çıkabilir.Chazı rootla, donation yap tamamdır zaten sistem uygulamalarının birçoğunu uyutabiliyorsun.Tabi xposed gibi olmuyor ama çokta uğraşma derim ben