Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi Graffiti Sketch sizlere graffiti sketchlerimi sunuyorum inşallah beğenirsiniz Henüz acemi sayılırım 1yıldır uğraşıyodum ama son 1-2 ay içerisinde iyice heveslendim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizlere graffiti sketchlerimi sunuyorum inşallah beğenirsiniz Henüz acemi sayılırım 1yıldır uğraşıyodum ama son 1-2 ay içerisinde iyice heveslendim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi kaan9807' Alıntı: Cidden güzelolmuş kardeş bravo elinesalık devam et Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeşim sağol bartez23' Alıntı: yaşı 14 daha olm bırak bu işleri xD Genişletmek için tıkla ... bu işin yaşla alakası yok turbo 12 yaşında graffitiye başladı şuan 36 yaşında hala graffiye devam ediyor türkiyenin en iyi writer'larından birisi. ayrıca yaşım 14 deil 16
kaan9807' Alıntı: Cidden güzelolmuş kardeş bravo elinesalık devam et Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeşim sağol bartez23' Alıntı: yaşı 14 daha olm bırak bu işleri xD Genişletmek için tıkla ... bu işin yaşla alakası yok turbo 12 yaşında graffitiye başladı şuan 36 yaşında hala graffiye devam ediyor türkiyenin en iyi writer'larından birisi. ayrıca yaşım 14 deil 16