Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gpsp emülatör sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anık
Üye
Konu Sahibi
gpsp emülatör sorunu
birçok oyunu açmaya çalıştığımda siyah bir ekran geliyor ve programdan atıyor sizce sorun nedir???
15baba
Üye
Biosu ayarladın mı. Ve 3d oyunların çoğunu açmıyor.
ahmetc503
aynen bendede öle oluyo
anık
Üye
Konu Sahibi
evet ayarladım örnek olarak tekken doom2 need ford speed ve daha birçok oyunda hada verdi malesef
joker.lg
Üye
oyun emulatoru kisminda mstf_l diye bir arkadas oyunlar paylasmis onlari dene drm bnde calisiyor n97mini
zaten ordakilerini denedim ama olmadı acaba oyunları telefondan explore ile çıkarıp ziplediğim için olabilirmi
joker.lg
Üye
sanmam tel ne bu arada
anık
Üye
Konu Sahibi
5800
joker.lg
Üye
gpspyi nereye kurmussun birde hafiza kartinda gamesin icine oyunlari at bir oyunu sectikten sonra calismadiysa oyundan cik sonra baska oyun sec olmayan oyunu sil arka rarkaya girdiginde bazen olmayabilir
anık
Üye
Konu Sahibi
çalışmıyor 4mb büyük oyunlarda atıyor oda nadiren çalıştırıyor şimdiye kadar sadece 1 tane oyun çalıştırabildim
ahmetc503
bende hiç çalışmıyo yardım edin
joker.lg
Üye
walla bilmem bende yok o telden baska oyun dene mutlaka olur
anık
Üye
Konu Sahibi
tamam sorunu çözdüm oyunlar zip olarak oynanmıyormuş normal gba uzantılı olunca açılıyor fakat bazı oyunlar mavi oluyo need ford speed gibi