Gps Veri bağlantısı mı gerektiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
Gps Veri bağlantısı mı gerektiriyor
başlıkta belirttigim gibi veri gerekiyor mu illaki? evde wifi var wifi ye baglayınca tık diye buluyor ama wifi kapalı iken bulmuyor. illa baglantı mı lazım
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
igo gibi yazılımlar sadece gps uydularından çalışıyor.
 

mancukya

Üye
Ofline Gps programlari offline calisir Sygic, Copilot, Igo gibi yada Google maps, Openstreetmaps(Offline olanlarida mevcut) gibiler ise online ama bu demek degilki ofline calisan baglanmaz
Cesitli trafik durumu almak, yol durumu yada düzeltme almak, hava durumu vs vs gibi verileri baglanmak icin baglanir.
Veri transferi ile Gps hizli bulmasinin cok sebebi var uydu yerlerini telin sirketinden yüklemesi almasi, sebeke sayesinde daha kolay yer bulma vs vs gibi olaylar var.
Gps offline kullanimda ilk fiks yapmak icin yaklasik 5 dakika acik havada birakacaksin ayrica mesala Android icin Sygic uydu bulmada ilk fiks icin Igodan daha iyi eski windows mobillerde ise ben Igodan yapardim bu isi cünkü en iyi fiksi yapabilen oydu.
Ayrica teli düz bir alana birkaip ilk fiks icin elinde falan gezdirme sonraki baglantilarin ilk fiks bittimi 10 ila 40 saniye arasinda yapmasi gerekir adi bir gps chipi kullanmiyorsa telin örnek S1, Lg2x vs vs gibi tellerde yaklasik 10 uydudan fazla baglanamama sebebi yüzüne kalitesiz cipler kullanmadi gibi (GPs icin yeterlidir ama arada sorun yapar)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt