GPS özelliği_koordinat bulma ve yurtdışı hizmet_yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

absolutevalue

Üye
    Konu Sahibi
GPS özelliği_koordinat bulma ve yurtdışı hizmet_yardım
Arkadaşlar merhaba, önceki yazıları ve sorunları inceledim, bende bir süredir GPS özellikli telefon arayışımı sürdürmekteyim. Aslında basit bir ihtiyacım var ama satıcılar bir türlü kesin bir cevap veremiyor.

Alacağım telefonun GPS özelliği olmasını, yazdığım koordinatlara gitmekten çok, onu göstermesini, bunu Türkiye haricinde de yapmasını ve bunları bedava yapmasını istiyorum.
5800 da bi arkadaşla denedik nokta bulup rota çiziyor, iphone yurtdışı koordinat buluyor ama internet hesabından kullanıyor, samsung 8003 ü daha deneyemedim ama insanlar çok problemle karşılaşmış,

yurtdışı için harita yüklemek yeterlimi ve bu ücretlimi, yurtdışında kullanacağımız GPS için bizden para talep ediliyor mu? ve hangi telefon Allah aşkına bi türlü bulamadım.

oserbir

Üye
5800 internet kullanmaz ayarlarını iyi yapamamış olabilirsin bende 5800xm kullanıyorum ama gps li bir telefon alacaksan kesinlikle windows mobile işletim sistemine aship bir telefon almanı öneririm hem yeni windows ları yüklemsi sadece 3 dk alıyor hemde bir çok programın windows mobile uygunlugu daha fazla samsung'un telefonları baya iyi onlara bakmanı öneririm hatta çoğu modelinde route 66 yazılımınıda ücretsiz veriyor bu yazılım lisanslı ve değeri 115 TL değerinde ona göre bir değerlendirme yapmanı öneririm.

oserbir

Üye
samsung un kendini kanıtlamış modelleri var gibi mutlaka yurt dışında bulunan arkadaşlar vardır onlar yardımçı olurlar ben 5800 xm kullanıyorum kötü diyemem ama symbian s60 v5 işletim sistemi çok iyi değil windows mobile olanları tercih et samsung baya başarılı ;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt