Öneri Gözüm Gibi Baktığım Telefonum Çizilmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Sanki mezara gotureceksiniz arkadasim bu kadar koruma niye ? Kendini bu kadar koruyor musun acaba telefonu zaten 2 sene kullanip degistireksin ne bu uzuntu anlamadim

• Beğen
Tepkiler: Invoke

TheMadness

TheMadness

Üye
Sanki mezara gotureceksiniz arkadasim bu kadar koruma niye ? Kendini bu kadar koruyor musun acaba telefonu zaten 2 sene kullanip degistireksin ne bu uzuntu anlamadim
Aynen benim ekran kılcal çiziklerle dolu :D

achambo

achambo

Üye
bir süre sonra takmıyosun çizikleri:D
Aynen benim ekran kılcal çiziklerle dolu :D

ekranda niye varki benim 2,5 yıllık e7 de çizik yok ekranda üstelik çok hor kullanırım:ehebaşına gelmeyen kalmadı zavallının :Dtak çıkar çok yaptıysan olabiliyo diye biliyorum bizim arkadaş o yüzden çıkarmıştı 1-2 çizik olduğundan s2 de

Invoke

Invoke

Üye
Garanti alır mı bunun için ? Hem de komple ekran değişir gelir, demişsiniz. Ekran değiştirmeye kaç lira fatura çıkarıyorlar? Kolay mı öyle.Bence sorun yok, abartmayın, hayatınıza devam edin ya da garantiye götürün şansınızı deneyin ama olumlu cevap alma ihtimaliniz çok düşük. Zamandan başka bir şey kaybetmezsiniz, günümüzde pek kıymeti bilinmiyor zaten.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Hangi garanti cizikleri kullanici hatasi olarak kabul etmedi allahaskina ne servisinden bahsediyosunuz, gorilla glass cizilmeye dayanikli (cizilmez degil) ekran ciziklerini de kullanici hatasi kabul ederler gorilla olsa bile.

0MG90

0MG90

Üye
Saçma sapan bi konu oldu kilitlensin bence

Invoke

Invoke

Üye
Saçma sapan bi konu oldu kilitlensin bence

Lütfen, böyle şeyler için "rapor et" seçeneğini kullanınız. Böylece gereksiz yazmaktansa, iligili kişilere sesinizi duyurmuş olursunuz.
İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
sonuç olarak özetliyim kullanıcı hatası olarak geçecektir ve para istenecektir yapılmasını istiyorsanız
bence çok kötü bir yanı yok alışırsınız:oke:

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkür ettim iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Invoke

sienon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu nerelere gelmiş ya benim sorunum ekrandaki çizik değilki resimdede gördünüz kenarı baya çatlamış böyle bişey herkesin başına gelmiyor heralde direk garantiye göndermek yerine fikrinizi almak istedim sağolsun yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. ama şunu anlamıyorum burda bir sorunum var ve buna çare arıyorum bu kimine göre ufak bişey olabilir kimine göre önemsiz birşey olabilir benim için önemliki burada konu açma ihtiyacı duymuşum lütfen saygılı olun.

TheMadness

TheMadness

Üye
bir süre sonra takmıyosun çizikleri:D

ekranda niye varki benim 2,5 yıllık e7 de çizik yok ekranda üstelik çok hor kullanırım:ehebaşına gelmeyen kalmadı zavallının :Dtak çıkar çok yaptıysan olabiliyo diye biliyorum bizim arkadaş o yüzden çıkarmıştı 1-2 çizik olduğundan s2 de
Benim 1 yıllık n8de yoktu bunu kötü kullanmamama rağmen çizildi.

• Beğen
Tepkiler: achambo ve Invoke
ozakin70

ozakin70

Üye
Yav dua et üst taraflarda olmamis alt kisma kim bakcak biraz kotu bi durum tabi ama alisirsin ;)

MrExpert

MrExpert

Üye
Benim gibi hiç dikkat etmeyin düşse bile birşey olmuyor galiba tek çözüm dikkat etmemek :pro:

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler sanırım :) esirgedikçe bişeyler geliyo başına

alphaking

alphaking

Üye
Telefonun cizilmesini istemiyosan htc one alacaksin
Ben anahtarla en az 50 defa bilerek cizdim sonra elimle sildim hic bi sey kalmadi

Adamlar yapmis en saglamindan

Üst Alt