Öneri Gözüm Gibi Baktığım Telefonum Çizilmiş

Sponsorlu Bağlantılar

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Gözüm Gibi Baktığım Telefonum Çizilmiş
Arkadaşlar konunun yeri yanlışdir ama arıza ile ilgili bölüm bulamadım çareyi burada buldum. Resimlerinide paylasicam. Aldığım günden beri kılıf ve ekran koruyucu ile kullandım kesinlikle bir kere bile düşürmedim home tusundaki yapiskani bile sokmedim ama üstte ve altta catlak gibi cizikler oluştu kılıftan pek cikarmadigim için yeni gördüm ne yapmami önerirsiniz garantiye gondersem ilgilenilirmi telefonumun atıntı olmasını istemiyorum serviste

partyhard

Üye
bi götür. bende bile o derece çizik yok hor kullandığım halde

0MG90

0MG90

Üye
Abartılacak bir şey yokki sen bir de benim telefonu gör :D

askımm

Üye
ark grmemsın telefonu olmus :S scma sapan konu acmayınn :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve Batuhan Apatay
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kullandığın kılıftan olmuş olabilir bu derece çatlaksı çizikler sanki çok sıkıştırılmış telefon

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kilif olsada cizilebilir cikar ne varsa rahat rahat kullan ekran kolay cizilmez zaten onemli olan da ekran. icin rahat olup kullanmak var orasi cizilcek burasi cizilcek diye emanet gibi kilifla jelatinle kullanmak var karar sana kalmis ama iki turlu de cizilme soyulma olcak soylemis olayim

sienon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu mayıs ayında aldım hor kullansam sağa sola atsam gam yemicemde 5 ayda böyle olduysa bu korumayla. sizce kullanıcı hatası gibi duruyomu başka hiç bi yerinde deformasyon yok?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
servis bisey yapmayabilir zaman kaybi olur gonderirsen. benimki arka kapak harici temizdi sonra cebimde cerceve boyalari sokulmeye basladi birden. bi sure sonra yipranmaya basliyocatlak catlak olmus seninki sanki darbe almis gibi ama bisey olmadi dedin kiliftan olmustur belki

Invoke

Invoke

Üye
Sakınan göze çöp batar :D
arkadaşlar telefonu mayıs ayında aldım hor kullansam sağa sola atsam gam yemicemde 5 ayda böyle olduysa bu korumayla. sizce kullanıcı hatası gibi duruyomu başka hiç bi yerinde deformasyon yok?

Kullanıcı hatası tabi ki, bunu garantiye mi götürmeyi düşünüyorsun?

codblackops2

codblackops2

Üye
Nazarliğin olsun bende note2 nin 2.ayinda yeni aldigim kot pantolunun cebine koymustum, kot taşlandigindan dolayi minik minik kum gibi şeyler kalmış. 2 gun sonra farkettimki üst çerçeve cizik dolu :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
PriZm

PriZm

Üye
Bende arka kapakta kamera nın sağ tarafı hariç hiç bir yerinde çizik yok.Seninkisi kılıfın fazla sıkıştırmasından dolayı olmuş olabilir.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Samsung kadar adi malzeme kullanan baska firma görmedim, bazi sert plastik kiliflar (ozellikle cikarip takarken) telefona normal kullanimdan daha fazla zarar verir, sahsi kanaatim bunu kilifin yaptigidir, ayrica uzun sure kilifta tutmayin telefonlarinizi haftada bir cikarip temizleyin, toz kum vs. girip hem telefonu kirletir hemde kilcal ciziklere neden olur o yuzden arada cikarip temizleyin, illa kilif kullanacaksaniz da cok yumusak silikon kiliflar var (piyasa pek yaygin bulunmaz ama) onlari kullanin.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nazar boncuğu widget ı koy ana ekrana :evet: evet.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Telefonumun atıntı olmasını istemiyorum ne demektir. Benim iphone ne hâle geldi konu açmıyorum. Tamamen görmediğin telefonu olmuş yazanlara katılıyorum.
Samsung adi malzeme yapıyor bu zaten bilindik bir şey. 6 ayda 4 kere servise vermiş biri olarak konuşuyorum. iphone 7 ay falan oldu bi kere vermedim.

Ayrıca sıkıştıran kılıflar da çatlatıyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ben hep derim, bir telefonun en buyuk dusmani kiliflardir. yumusak silikon disindakilerin hepsi zarar veriyor telefona.

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun atıntı olmasını istemiyorum ne demektir. Benim iphone ne hâle geldi konu açmıyorum. Tamamen görmediğin telefonu olmuş yazanlara katılıyorum.
Samsung adi malzeme yapıyor bu zaten bilindik bir şey. 6 ayda 4 kere servise vermiş biri olarak konuşuyorum. iphone 7 ay falan oldu bi kere vermedim.

Ayrıca sıkıştıran kılıflar da çatlatıyor.

Servislerin durumunu herkes aşşağı yukarı bilir oraya giden cihazlara senin benim baktığım gibi bakmazlar atıntı olmasından kastım bu gidip daha çok çizikle dönmesini istemiyorum. burda marka kalitesi sorgulamayada gerek yok bi sorunum var ve bunu forumda çözmeye çalışıyorum. Yeterincede telefon gördüm bu tarz itici yorumlara gerek yok yardım istedim sadece.

kapak olarakta bunu kullanıyorum orjinal samsung ürünü

LeanbLack

LeanbLack

Üye
C6 - 01 i ilk çıkdıgında sıfır almısdım ekranındakı çızıgı fark ettigmde bende buraya konu açmısdım piskolojisi bozuluyor insanın :)

fk555897

fk555897

Üye
Benim bundan önceki telefonlarımın çoğunda çizik vardı.

sienon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için. çizilebilirde çatlayabilirde ben sizin görüşlerinizi almak istedim acaba sebebi ne olabilir diye bu bana sanki cebe sokup çıkarırken oluşabilecek bi hasarmış gibi gelmedi oyüzden çok kararsızım garantiye götürüp götürmememkte

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ver garantiye kendi kendine oldu de. Düşürme etme ile her yerinde olamaz. Bir bölgede ise yapmazlar. Her yerde ise komple ön ekran değişir gelir.

Üst Alt