Gözlük kullanmak süper bişeydir abi keyfini çıkartabilirsen.Hayatının atmosferini ikiye katlar.Arada kirlenir felan.Yaşadığını hissettirir insana.Hele uzun zamandır gözlerin bozuksa 240p'den HD'ye geçmiş hissi verir.
(Öpüşürken sorun çıkartır ama :P )

Bir belge olsa fena olmazdı ama sonuçta belgesiz de "kırmızı nefteliler" kervanına katılabilirsin, yani sağlıkçılarBende de 4 sağ 4 de sol, 7 yaşından beri gözlük takıyorum 0,50 den ilerledi 4e kadar
şuan ise 20 yaşındayım. Ağustosta askere gideceğim, muayenede mesleğimi ecz.kalfası olarak yazdırdım ama belgem yok bonservis varsence askerde sağlıkçı olabilir miyim?

Yorum on numaraGözlük kullanmak süper bişeydir abi keyfini çıkartabilirsen.Hayatının atmosferini ikiye katlar.Arada kirlenir felan.Yaşadığını hissettirir insana.Hele uzun zamandır gözlerin bozuksa 240p'den HD'ye geçmiş hissi verir.

İnceltilmiş cam kullanılır ise ve çerçeve hafif seçilirse iz kalmaz.Gözlüğü takmıyorum dediğine göre görebiliyorsun. Taksanda takmasanda ilerleyecek. Duraklarda dolmuşu durduramaz hale gelince artık mecburen takacaksın onu yanından ayırmayacaksın. Tek sorun burnunda iki tane iz bırakması
Gözlük kullanmak süper bişeydir abi keyfini çıkartabilirsen.Hayatının atmosferini ikiye katlar.Arada kirlenir felan.Yaşadığını hissettirir insana.Hele uzun zamandır gözlerin bozuksa 240p'den HD'ye geçmiş hissi verir.

benimde bi ara gözlüklü kızlar ilgimi çekiyordu hele çercevesi kırmızı olanlar kendim kullanmam o ayrı birşey![]()
öpüşürken gözlüğü çıkaracaksın tıpkı uyurken gözlüğü çıkardığın gibi![]()

fantaziye bak ya
gözü sağlam biri daha iyidir ama sonra gidip başkasını öpmesin![]()