Gözlük kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Gözlükten nefret ederim inş ilerde kullanma mecburiyetim olmaz

greenmile

greenmile

Üye
gözlük kullanmak zahmetli iş güneş gözlüğü hariç tabii,inşallah gerek duymam

buketcik

buketcik

Üye
lensler var numaralı kullanın arkadaşlar.
benimde bozuk ben lens kullanıyorum

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ben de gözler saglam ama lens alcam ykiştıranlar için :cool

GrimFandango

GrimFandango

Üye
Gözlük kullanmak süper bişeydir abi keyfini çıkartabilirsen.Hayatının atmosferini ikiye katlar.Arada kirlenir felan.Yaşadığını hissettirir insana.Hele uzun zamandır gözlerin bozuksa 240p'den HD'ye geçmiş hissi verir.
(Öpüşürken sorun çıkartır ama :P )

CoDeYs

CoDeYs

Üye
konu nereye gdıyor :D

Love Prince

Love Prince

Üye
Gözlük kullanmak süper bişeydir abi keyfini çıkartabilirsen.Hayatının atmosferini ikiye katlar.Arada kirlenir felan.Yaşadığını hissettirir insana.Hele uzun zamandır gözlerin bozuksa 240p'den HD'ye geçmiş hissi verir.

süper yorum :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:ehe

buketcik

buketcik

Üye
ilginç yorumlar:kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
Numaramın ilerlemesi dursun ameliyat olucam bende.. Genetik ya.. Sürekli artıyor.. Lens kullanmamaya çalışıyorum çünkü kornea incelleşiyor ve ameliyat olunamıyor.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bende de 4 sağ 4 de sol, 7 yaşından beri gözlük takıyorum 0,50 den ilerledi 4e kadar :)
şuan ise 20 yaşındayım. Ağustosta askere gideceğim, muayenede mesleğimi ecz.kalfası olarak yazdırdım ama belgem yok bonservis var :D sence askerde sağlıkçı olabilir miyim?
Bir belge olsa fena olmazdı ama sonuçta belgesiz de "kırmızı nefteliler" kervanına katılabilirsin, yani sağlıkçılar :)

Rahat iştir, tavsiye ederim. Acemiliğinde gittiğin yerdeki üstlerinle konuş, usta birliğinde de konuş (zaten onlar sana sorar), o zaman mesleğinle ilgili bir yere verilme ihtimalin %90'dır.

Yorum on numara :)

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
gözlüğü takmıyorum :D daha mı fazla ilerliyor takmayınca

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Gözlüğü takmıyorum dediğine göre görebiliyorsun. Taksanda takmasanda ilerleyecek. Duraklarda dolmuşu durduramaz hale gelince artık mecburen takacaksın onu yanından ayırmayacaksın. Tek sorun burnunda iki tane iz bırakması

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gözlüğü takmıyorum dediğine göre görebiliyorsun. Taksanda takmasanda ilerleyecek. Duraklarda dolmuşu durduramaz hale gelince artık mecburen takacaksın onu yanından ayırmayacaksın. Tek sorun burnunda iki tane iz bırakması
İnceltilmiş cam kullanılır ise ve çerçeve hafif seçilirse iz kalmaz.

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Eğer gözLüğü zamanında kullanmazsan ilerledikçe gözünde şaşılığada yol açabiliyor ilerde kavanoz dibi gözlük kullanmaktansa şimdi bunu kullan alışınca zaten istesende bırakamazsın.

Dipnot:Gözlük Kullanmıyorum.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Gözlük kullanmayınca şaşı olunmaz yanlş bilgi verme:nono:

Perfect!

Üye
gözlük kullanmak bir sanattır :P

güzel bir çerçeve alırsan. gözlük güzel durur.
lens kullanma derim. ( en azından ben kullanmam)

ayrıca ne yaparsan yap ilerler. efsanelere inanma; yok takmazsan ilerler.. bilgisayar bozar gibi

greenmile

greenmile

Üye

benimde bi ara gözlüklü kızlar ilgimi çekiyordu hele çercevesi kırmızı olanlar kendim kullanmam o ayrı birşey:)

öpüşürken gözlüğü çıkaracaksın tıpkı uyurken gözlüğü çıkardığın gibi:ehe

Perfect!

Üye

benimde bi ara gözlüklü kızlar ilgimi çekiyordu hele çercevesi kırmızı olanlar kendim kullanmam o ayrı birşey:)

öpüşürken gözlüğü çıkaracaksın tıpkı uyurken gözlüğü çıkardığın gibi:ehe

fantaziye bak ya :D

gözü sağlam biri daha iyidir ama sonra gidip başkasını öpmesin :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt