Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz

Speedy

Üye
Benimkide öyle çok ışıklı ortamda örneğin sokak ortamında masmavi eve geliyorum yemyeşil

Benimkiler kalıcı sağ göz mavi solda mavi ama çok az bir yeşil görünme durumu var dediğin gb ışıklı ortam etkilemesede o kadar en çok güneşli günlere belirgin oluyor kimi lensmi taktın diyor ama hayır orjinalim böyle

kızılmıcak gibi değil gerçekten

fodder

Üye
ewet

zibidi39

Üye
benım gozler gıydıgım kıyafete gore degısıyo

EroL

Emekli Yönetici
Sevdiklerimi kırmayan bir yapıya sahibim, çok sinirli olmama karşın bunu bastırabilmeyi başarıyorum ve kırıcı olmamaya özen gösteren bir kişiyim. Duygularımı, kontrol altına almayı başarabiliyorum.

Bu benmişim

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Koyu kahverengi gözlüler:
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler…

ya bu yazılar yalan ya da ben göz rengimi bilmiyorum

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici

Gayet doğru bir tesbit.

Konu Sahibi
Bılmıyosun Bencede Enes

Tesekkurler Bözüküm

Sağol Doğuş

Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler…

ee başka bu kadarmı =)

Dawn

Emekli Yönetici

hımmmmmmmmmmm innanayımmı acaba

Konu Sahibi
İnanmak İnanmamak Sizlere Kalmış Ben Paylaşmak İstedim