Gothic Tarz Sevenler Buraya. Nasıl Uygulanır?

Sponsorlu Bağlantılar

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye

Hayır, karakter tip ayrımı insanlarda yapılır zaten. Normal insanların görüşü hep aynıdır, bunun için tiptir. Fakat belli bir yaşam tarzına ait insanlar normal insanlardan düşünce tarzı ile ayrıldığı için karakterdir. :)

Edebiyat mod on

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Belden bağcıklı,dantelli bele oturan altınada siyah tül etek yani benim gothic tarzım bu zaten:) oyş

Mıhteşem. Ben dantelli bluzlara bayılıyorum. Bir de uzun elbiseler.

- - - Eklendi - - -

Aklımda kalan tek konusu o zaten. :D

- - - Eklendi - - -

Bi insan sonradan gothic olmaz içinde varsa zamanla ortaya çıkarır

Katılıyorum. Öyle hop diye 'ben gothic olcam yia' diyerek olunmuyor.

maxirabit

maxirabit

Üye

Mıhteşem. Ben dantelli bluzlara bayılıyorum. Bir de uzun elbiseler.

İçimin yağlarını eritip,beni bir deri bir kemik yapar:gul:
O tarz çıktıktan beri zaten kafam da,olan olgunlaşan tek fikirdi:)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bunlar mazoşist oluyorlarmış doğru mudur? :hmmm Ayrıca hiç sevmem hatun kişisi masum olacak ööyle asi, rebel olmayacak. :D Bi' de emolar var... :D Allaam yareppim! :D Gotik tarzı sanki böyle ergen kızın iç bunalımlarından doğan abuk bi' dışavurum gibi. :hmmm

mazoşistim olum ben :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bende aykırıyımdır ama bu şekilde değil.Ne yalan söyleyeyim dışarı çıkarken ne giyeceğine yapacağına karar veremeyen, düşünen insanları anlamakta zorlanıyorum.İlk okuldan beri dolabıma elimi atınca ne gelirse uysun uymasın onları giyerim.Başkaları ne düşünürmüş ne edermiş, ne dermiş pek umursamam.Tarz marzda anlamam kardeşim benim tarzımın adı en üstte ne varsa onu giy tarzıdır :ehe Hepinize öneririm çok güzel oluyor.Heleki birbiriyle alakası olmayan 2 şey denk gelirse ve onlarla dışarı çıkarsan insanların verdiği tepki paha biçilemez :kıskıs:

maxirabit

maxirabit

Üye
Bende aykırıyımdır ama bu şekilde değil.Ne yalan söyleyeyim dışarı çıkarken ne giyeceğine yapacağına karar veremeyen, düşünen insanları anlamakta zorlanıyorum.İlk okuldan beri dolabıma elimi atınca ne gelirse uysun uymasın onları giyerim.Başkaları ne düşünürmüş ne edermiş, ne dermiş pek umursamam.Tarz marzda anlamam kardeşim benim tarzımın adı en üstte ne varsa onu giy tarzıdır :ehe Hepinize öneririm çok güzel oluyor.Heleki birbiriyle alakası olmayan 2 şey denk gelirse ve onlarla dışarı çıkarsan insanların verdiği tepki paha biçilemez :kıskıs:

Yani özet olarak biz erkeğiz:D
Bir makyajın bile saatler bulduğunu düşünürsek bayanların bir hazırlanmasıyla biz arabanın motorunu söküp takarız. Tabiki olay böyle olunca geç hazırlanmakta doğamıza aykırıdır:)
Eğer bir üstendeki elbiseyi yada makyajı altan alttan beğenmedim gibi derseniz vay halinize,hayatınızın hatasını yapmışsınızdır düzeltmek için ağzınızla kuş tutmanız lazım:)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yani özet olarak biz erkeğiz:D
Bir makyajın bile saatler bulduğunu düşünürsek bayanların bir hazırlanmasıyla biz arabanın motorunu söküp takarız. Tabiki olay böyle olunca geç hazırlanmakta doğamıza aykırıdır:)
Eğer bir üstendeki elbiseyi yada makyajı altan alttan beğenmedim gibi derseniz vay halinize,hayatınızın hatasını yapmışsınızdır düzeltmek için ağzınızla kuş tutmanız lazım:)

Pek bilmem bu işleri ama ne bileyim gothic tarz bana göre değil sanırım.Benim arkadaşlarımda genelde rahattırlar -tabi ben bu işin tepe noktasıyımdır- Pek beğendiğim söylenemez.Ben karanlığı severim ama solukluğu sevmem bu yüzden sanırım.

maxirabit

maxirabit

Üye

Pek bilmem bu işleri ama ne bileyim gothic tarz bana göre değil sanırım.Benim arkadaşlarımda genelde rahattırlar -tabi ben bu işin tepe noktasıyımdır- Pek beğendiğim söylenemez.Ben karanlığı severim ama solukluğu sevmem bu yüzden sanırım.

Rahat oliyim diye 5 gün basketboll şortu giyindim rahatmıydım? Tabikide çünkü kot giysem ne rahat yürürdüm nede koşabilirdim altınada spor ayakkabıoh kebap:D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Rahat oliyim diye 5 gün basketboll şortu giyindim rahatmıydım? Tabikide çünkü kot giysem ne rahat yürürdüm nede koşabilirdim altınada spor ayakkabıoh kebap:D

En rahatı hiç kasmaya gerek yok :D

maxirabit

maxirabit

Üye

En rahatı hiç kasmaya gerek yok :D

Bana kalsa çizgili pijama üstünede atlet,kolumun altınada mangalı alıp gezicem ama malum mahalle baskısı:D
işin garip yanı basketboldan alışkanlık yüzünden bacaklarım üşümez ama hepte öyle olunmayacağını biliyorum,bazende nie böyle giydim ki dediğim oldu:)

otostopçu

otostopçu

Üye
Bara bara bara bere bere bere :(

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Gothic görl candır :emoamca: