Görüştüğüm numara faturama fazla yansıtılmış?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doruksulku

Üye
    Konu Sahibi
Görüştüğüm numara faturama fazla yansıtılmış?
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce Turkcellden Vodafone'a ''Hesabını bilen Midi'' kampanyasına geçiş yaptım!! Benim problemim şu ki faturama baktığım zaman bir kere aradığım numarayı üst üste bir kaç kez aramışım gibi yansıtılmış. Yani Faturama baktığımda aradığım 0539 302 ** ** numaradan 4 adet aynı dakikalar içerisinde yani düşünün birisini arıyorsunuz telefonu kapatıp ardından tekrar arıyorsunuz sonra kapatıp tekrar arıyorsunuz şeklinde üst üste bir çok kez aramışım gibi görünüyor. Bu şekilde benim 500 dakikam çok az yeri aradığım ve kısa görüşmelerim olduğu halde 10 gün içerisinde bitti!! ve müşterilerimle görüşme yapamadığım için bu konuda mağdur oldum. İphone 3gs kullanıyorum acaba yazılımsal bir problem olabilir mi? Müşteri hizmetleri ilgilenmediler hatta bir bayan arkadaş telefonu suratıma kapatacak kadar ileri gitti. Aranızda böyle bir şikayette bulunan oldumu veya çözümünü bilen bir arkadaş? :vur

bilge_adam

bilge_adam

Üye
valla kardeşim telefondan kaynaklanan bir sorun yoktur. Sistemsel hata olusmustur. Sen tekrar vodafone u ara ve tekrar durumu anlat. Yok ilgilenmiyorsa diyeceğin tek kelime şu kayıt oluşturmanızı istiyorum de. Hala inatlaşırsa (genelde bunu yapıyorlar) sen de bu sefer bana takım liderini bağla sen yardım edemiyorsun de ısrarla bağlattır. Tabi bağlamak zorunda gerekeni anlat. En son görüştüğün müşteri temsilcisini de şikayet et. Takım liderine bağlayan arkadaşta ters davranırsa onu da şikayet et. Sonra takım liderine olanları anlat.

doruksulku

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim bilge_adam söylediğin gibi yaptım kayıt oluşturdum ama çok eziyetli oldu, çünkü kabullenmek istemiyorlar ve dönüşleri ne şekilde olacak merak ediyorum. Telefonu suratıma kapatmaları büyük bir saygısızlıktı şikayet ettiğim gibi davamında arkasındayım, bakalım ne olacak, beni mağdur bıraktılar inşallah faturamı tazmin ederler!!Yorumun ve ilgin için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...