görüşlerinizi almak istedim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
görüşlerinizi almak istedim.
arkadaşlar boyum 1.73 fakat ben 80 lere gelmk istyorum yaş oldu 22 internette braz araştırma yaptm bır çok sonuç çıktı karşıma gerek boy uzatı haplar gerek ayakkabı olsun keçe olsun vs sizce bunların bir etkisi olurmu yoksa bunlar para tuzağımı.okuyan herkese tesekkürler.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Hap sakın kullanma.

x-scarface

x-scarface

Üye
kardeşim Allah vergisi deyip kendinle barışık olmaya bak boşver öyle doğal olmayan şeylerden uzak dur bence.

cukuleaks

Üye
arkadaşlar boyum 1.73 fakat ben 80 lere gelmk istyorum yaş oldu 22 internette braz araştırma yaptm bır çok sonuç çıktı karşıma gerek boy uzatı haplar gerek ayakkabı olsun keçe olsun vs sizce bunların bir etkisi olurmu yoksa bunlar para tuzağımı.okuyan herkese tesekkürler.

Abi onlar bi ise yaramaz. Bende 9. Sinifa kadar hep arkadaslarimin en kisasiydim. 9 dan sonra 11 e kadar bi boy artisi oldu yasim 17 boyum 1.82 kilom 85 . Ben sana soyleyeyimmi abi aslinda bu is biraz genis bisey. Mesela ben 9 da basket oynamaya basladim ve boyumun uzadigini farkettim (arkadaslarim soyluyorduda inanmiyodum :) ) bi kere istisnasiz hergun ya sut iciyorum yada yogurt yiyorum. ( yogurdu cok severim :) ) baskette surekli zipldaign icin boyun ciddi manada uzuyor. Cok fazla sekilde agirlik felan kaldirirsan boyun kisalir ( bu isi ciddi yapan arkadaslarim var ve hepsi cuce gibiler + kendileride soyluyorlar zaten )

Abi simdi yasin 22 bundan sonra pek bisey degismez. Ha bana bakarsan boyundada anormallik yok. 1.73 iyi benim kuzenim 26 yasinda boyu 1.70. Birazcik genetik. Yinede boyunun uzamasini istiyorsan bol bol basket oyna , zevkli oynarsan istahin dahada artar senin icin daha iyi olur :) sut icme aliskanligin yoksa basla varsa dahada artir.( sut iciyo iyyy bebe diyenler olursa inadina onlarin karsisinda ic abi. Ben 7 . siniftan beri arkadas olanlar var bana hep sut cocu felan diyolardi erkek adam sut icermi diyolardi simdi tabiri caizse hepsini tek elimle dovebilecek seviyeye geldim Allaha sukur :) )

Boyun gene 1.78 felan olur bence abi ama 1.80 veya ustu bilmiyorum orasi belli olmaz :)

Ama kafaya takilcak bi durum yok. Kizlar boya degil akla bakiyorlar once :naughty:

alaStar

alaStar

Üye

Boyun kısa değil bence ideal kendinle barışık ol arkadaşın dediği gibi

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
benim boyum uzun 15 yaşındayım boyum 1.78 ve kız arkadaşlarımla sarılırken onların kafaları benim omzuma geliyor çok kötü oluyor :D :D

şimdi ne alaka bilmem :D ama boyun kısa değil abicim gayet normal emre aydının falan daha kısa diye biliyorum.

zombaka

zombaka

Üye
ne yapasan yap istersen çatıdan atla ama hap kullanma kilo alma spor yap dengeli beslen benim boyum 1.70 60 kiloyum

__xXx__

__xXx__

Üye
22 yaşındasın doğal olarak boyun uzmaz uzatmak istersen de boyu uzatan ameliyatlar var hem çok masraflı hem ağrılı

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim Allah vergisi deyip kendinle barışık olmaya bak boşver öyle doğal olmayan şeylerden uzak dur bence.

kendimle küs olduğum falan yok ya hane bıraz daha uzun olsam fena olmaz o bakımdan:)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
O yaştan sonra boyunun uzaması çok zor. Taş çatlasa 3 Santim uzar.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Boy Uzatma Kitabi Diye Birsey Var .. 30 Yasinda Bile Insani Uzatabiliyor ..

Annemde Ablama Almis 4 Sene Once .. Ve Bayagi Bir Sonuc Gordu Ablam ..

Kitapta Birkac Esnek Hareketleri Gosteriyor .. Ustelik Kitap PDF Formatinda .. Yane Bilgisayarina Indirebiliyorsun ..

Tabe, Bir Ucret Karsiliginda ..

Kolay Gelsin .. =]

BrainHacker

BrainHacker

Üye

Kardeşim bencede hap kullanma.Boyun gayet normal ama barfix felan çekersen veya bol bol yüzersen veyahut basketbol oynarsan boyun belki uzaya bilir.Özellikle barfix çek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt