Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görüntülü ve sesli cepten cebe yada cepten bilgisayara chat (pc programı ile )
Sponsorlu Bağlantılar
kacaksevgilim
Üye
anl_tr kardeşim sağolasın yüklemiştim daha önce karıştırırken çinli birtane kız çıkmıştı şimd sayende öğrenmiş olduk
ahmet fen
Üye
dostum rica etsen bana yardımcı olurmusun user name ne yazacam pasoport ne nolur yardım et
kur
Üye
Eline saglik,guzel bir anlatim insallah yararli olur.24/11/2009 da FRING denen firma cepten PCye goruntulu chat baslatmis ilginize;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Eline saglik,guzel bir anlatim insallah yararli olur.24/11/2009 da FRING denen firma cepten PCye goruntulu chat baslatmis ilginize;
kardeş şu bluetoothla bir ben giremedim internete..gnubox widcom hepsini denedim olmadı..6630 la denedim 5800 la da olur mu acaba denesem mi?
Aziz™
Üye
teşekkürler anıl emeğine sağlık
izmirligenc
Üye
benim tel yok ama guzel bisiye benzio ellerine saglik anil
ucankartal
Üye
N97 için de varmiş s60 v5 için işte link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cepten cebe görüntülü chat süper yaaa ayni zamanda ses aktarımıda var
eline sağlık üstad
Zero System
Üye
Süper Program. Cepte MSN felan halt etmiş artık.
Gel gelelim benim telde wi-fi yok
Çok hoşum gitti program ama kullanamıycam.
yinede emeğine sağlık, görünüşe bakılırsa baya bi uğraşmışsın.
iu80
Üye
Uraşmayın bu programla ovi mağazadan fring i indirin ister skpe ister msn ile bilisayar telefon telefon telefon görrüntrülü chat yapın gayet başarılı
slm ben afganitandayim turkiyede nokia e 71 tlfn var evimde imichati daha once indirmistim ama burda tfl sorunu oldugu icin pc programi ile gorusmek istiyorum programi indirdim ama bu bolgede desteklenmedigini soyledi ne yapabilirim bu konuda simdiden tsk ederim....